Sanse reduse de ploaie la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.05.2010
Marele Premiu al statului Monaco nu va fi afectat de precipitatii, sansele de ploaie fiind reduse in toate cele trei zile de competitie.

Vremea a jucat un rol decisiv in cresterea spectacolului in Formula 1 si este practic singurul element care ar putea asigura o cursa palpitanta in acest weekend la Monaco.

Cu toate acestea, primele informatii meteo indica faptul ca vremea va fi predominant frumoasa, chiar daca cerul va fi innorat aproape in permanenta.

Astfel, cele doua sesiuni de antrenamente de joi se vor desfasura la o temperatura de aproximativ 16 grade, existand o probabilitate de ploaie de 30% in cursul dupa-amiezii. Pe masura ce ne apropiem de finalul saptamanii, sansele de ploaie scad si mai mult, iar sambata acestea vor fi de numai 20%, tot in cursul dupa-amiezii.

De asemenea, cursa de duminica se va desfasura in mod cert pe un circuit uscat, sansele de ploaie fiind situatie la un nivel neglijabil de 10%.

In lumina acestor informatii, rezultatele obtinute de piloti in calificari vor fi decisive pentru stabilirea castigatorului in Marele Premiu al statului Monaco.

Via | BBC Sport | Manipe F1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru