Santander şi-a prelungit contractul de sponsorizare cu McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.02.2011
Banca spaniolă Santander şi-a prelungit contractul de sponsorizare cu McLaren, în timp ce producătorul de încălţăminte Geox a semnat un parteneriat cu Red Bull.

McLaren şi Red Bull Racing au anunţat miercuri la Valencia semnarea a două noi contracte de sponsorizare care vor intra în vigoare în acest sezon. Astfel, banca spaniolă Santander a decis să-şi prelungească contractul cu McLaren scadent la finalul anului 2010 pe o perioadă nespecificata de timp.

Potrivit noii înţelegeri, logo-ul Santander va fi vizibil atât pe combinezoanele, cât şi pe căştile lui Lewis Hamilton şi Jenson Button. De asemenea, cei doi piloţi ai echipei McLaren vor continua să apară în spoturile publicitare Santander dedicate pieţei din Marea Britanie.

***

Între timp, Red Bull Racing a semnat un parteneriat tehnic cu producătorul italian de încălţăminte Geox, prin care logo-ul companiei va apărea pe monopostul RB7. În plus, Sebastian Vettel şi Mark Webber vor purta în timpul Marilor Premii încălţăminte produsă de Geox prin tehnologia Kevlar, care permite eliminarea transpiraţiei prin 14 găuri de aerisire.

Via | McLaren | Red Bull

Comentarii (2)

  • hmmm
    Santander e sponsor si la ferrari parca mnu??logo-u era pe aripa spate
    3 1
  • Santander
    este intr-adevar unul din sponosrii principalii Ferrari inca de anul trecut o data cu venirea lui Alonso. La McLaren au o participarea mai mica, de aici si faptul ca logo-ul lor nu este vizibil pe monopost, ci doar pe combinezoane si casti.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru