Sauber admite că Gutierrez concurează sub aşteptări

de Daniel Popescu
Marti, 30.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Evoluţiile lui Esteban Gutierrez sunt atent monitorizate de Sauber după un debut de sezon mai puţin prolific decât aşteptările echipei elveţiene.

Esteban Gutierrez a fost promovat ca pilot titular în acest sezon după ce a îndeplinit rolul de pilot de rezervă, însă rezultatele sale au fost sub aşteptări.

Cel mai bun rezultat al mexicanului a fost un loc 12 în Malaysia, însă şefa Monisha Kaltenborn a admis că una dintre explicaţii este performanţa mai puţin bună a monopostului în acest debut de sezon.

"Multe depind de performanţa monopostului, aşa că nu trebuie să începi să faci evaluări după patru curse, dar trebuie să ţinem un ochi pe el şi să vedem dacă aşteptările sunt îndeplinite sau nu. Nu avem niciun dubiu în privinţa capabilităţilor sale mentale pentru a trece peste probleme şi pentru a le înţelege, dar în acest moment se chinuie cu performanţa. Aşa că trebuie să ne concentrăm să extragem acest potenţial, pentru că în mod cert există", a declarat ea.

Urmareste Automarket
Sauber a obţinut doar cinci puncte în acest debut de sezon şi ocupă un modest loc opt în clasamentul constructorilor, însă Nico Hulkenberg consideră că Sauber ar comite o greşeală dacă s-ar concentra pe sezonul următor din această perioadă a anului.

"Evident, nu suntem mulţumiţi, nici eu şi nici echipa.

Dar sezonul este lung şi cu siguranţă nu vom depune armele", a precizat germanul pentru publicaţia Motorsport Magazin.

Via ESPNF1

Comentarii (4)

  • Sa-l dea afara, si sa vina marinescu :D
    10 2
  • Monisha, isi va baga degetele-n...menghina pentru ca a renuntat la niponboy! Cine stie ce va extrage la final de sezon, iar 2014 ii gaseste total nepregatiti.
    3 0
  • s\vgsv
    Pacat de Koba, un samurai care nu cred ca va fi uitat.
    4 1
  • Asa se intampla cand aduci un pilot pentru bani...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru