Sauber introduce un update aerodinamic minor la Monaco

de Daniel Popescu
Vineri, 17.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber va utiliza un nou update aerodinamic cu ocazia cursei de la Monaco, acolo unde îşi propune să obţină o clasare cât mai bună pe grila de start.

Esential 5 puncte a obtinut Sauber in primele cinci curse ale sezonului
8 este locul ocupat de Sauber in clasamentul constructorilor
Sauber a avut parte de un debut modest de sezon în care a obţinut numai cinci puncte şi ocupă doar locul opt în clasamentul constructorilor, în condiţiile în care noul update introdus la Barcelona nu a adus rezultatele aşteptate.

Echipa mizează însă pe un mic progres în Marele Premiu al statului Monaco, acolo unde inginerii vor aduce noi îmbunătăţiri de natură aerodinamică.

"Avem ceva update-uri aerodinamice care vor completa pachetul pe care l-am introdus la Barcelona. După ce am reuşit să avem un ritm mai bun la Barcelona, obiectivul nostru este să ne calificăm mai bine pe grila de start, întrucât acest lucru este foarte important la Monaco, unde depăşirile sunt atât de dificile", a declarat Tom McCullough, şeful inginerilor Sauber.

Avem ceva update-uri aerodinamice care vor completa pachetul pe care l-am introdus la Barcelona.

Tom McCullough
Sef ingineri Sauber
Toate cele cinci puncte obţinute de Sauber în acest sezon sunt trecute în dreptul lui Nico Hulkenberg, care speră ca Sauber să înregistreze noi progrese cu ocazia cursei de la Monaco şi este încrezător că monopostul va avea un comportament mai bun datorită compoziţiilor mai moi ale cauciucurilor furnizate aici de Pirelli.

"În termeni de performanţă sunt optimist.

Am văzut că pneurile moi ni se potrivesc mai bine, iar acest lucru îmi oferă încrederea că vom avea un weekend bun", a precizat el.

Via Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru