Sauber rateaza clasarea in puncte din cauza motorului

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.04.2010
BMW-Sauber a ratat o oportunitate unica de a termina in puncte in China dupa ce Pedro de la Rosa a abandonat din cauza unor probleme la motor.

Dupa unul dintre cele mai slabe debuturi de sezon din intreaga sa istorie, echipa patronata de Peter Sauber parea pregatita sa castige in China primele puncte din acest an, ca urmare a unei strategii excelente adoptate de Pedro de la Rosa.

Spaniolul a ramas pe circuit cu pneuri slick in momentul in care aproape toti ceilalti piloti au optat pentru cauciucuri intermediare, iar acest lucru l-a propulsat pana pe locul 4. Cu toate acestea, spaniolul a abandonat in turul 7 in urma unor probleme legate de motor.

“Cu siguranta sunt extrem de dezamagit. Am luat numai decizii bune in privinta pneurilor. Am inceput cu slick-uri si am reusit sa raman pe pista pe o ploaie slaba. M-am bucurat sa fac depasiri si am ajuns pe locul 4. Cand esti intr-o situatie ca asta trebuie sa termini. Am ratat o sansa grozava. Nu stiu exact ce s-a intamplat. Am simtit ca este ceva in neregula cu motorul si am abandonat in virajul 9”, a declarat el.

Echipa nu a descoperit inca daca problema tehnica a lui de la Rosa are legatura strict cu motorul Ferrari sau a fost cauzata de constructia sasiului, potrivit declaratiilor furnizate de James Key, noul director tehnic al elvetienilor.

“Din pacate am avut o problema cu monopost.

Este ceva legat de motor, dar nu putem spune daca este o defectiune specifica la motor sau daca este ceva legat de sasiu”, a declarat britanicul.

Nici Kamui Kobayashi, coechipierul lui de la Rosa, nu a avut mai mult succes, intrucat japonezul a abandonat in primul tur dupa ce a fost lovit violent de Vitantonio Liuzzi.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (1)

  • tech_nich
    ...lipseşte N.Heid
    Chiar aşa, de pe pista lipseşte Nick Heidfeld!! şi de la bmw.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru