Rosberg completează linia de piloţi pentru testele din Bahrain

de Daniel Popescu
Luni, 16.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a confirmat luni că Nico Rosberg va participa la toate cele trei zile de teste din Bahrain, astfel că linia de piloţi pentru sesiunea de evaluare a pneurilor Pirelli este acum completă.

Esential 6 este numarul pilotilor care vor participa la sesiunea de teste din Bahrain
4 este numarul echipelor participante la aceasta sesiune de evaluare
Mercedes a anunţat luni strategia pe care o va aplica în sesiunea de teste de pe circuitul din Bahrain care va avea loc la jumătatea lunii decembrie.

Contrar unor informaţii anterioare potrivit cărora germanii vor miza pe serviciile ambilor piloţi titulari, echipa a dezvăluit că Nico Rosberg va urca în cockpitul monopostului din acest an în fiecare dintre cele trei zile ale sesiunii. Prin urmare, Lewis Hamilton va absenta de la test şi va intra astfel oficial în vacanţa de iarnă.

Testele din Bahrain vor avea loc în perioada 17-19 decembrie, iar cele patru echipe care vor fi prezente vor avea oportunitatea să evalueze o versiune preliminară a pneurilor pe care Pirelli le va furniza în sezonul următor, însă vor fi folosite monoposturile din sezonul 2013.

Iată lista completă a piloţilor care vor participa la acest test: 

Echipa 17 decembrie 18 decembrie 19 decembrie
Red Bull Racing Sebastien Buemi Sebastien Buemi Sebastien Buemi
Mercedes Nico Rosberg Nico Rosberg Nico Rosberg
Ferrari Pedro de la Rosa Pedro de la Rosa Jules Bianchi
Toro Rosso Jean-Eric Vergne Vergne/Kvyat Daniil Kvyat

Comentarii (3)

  • @Daniel

    testele vor fi facute cu masinile din 2013
    4 0
  • pablo256r
    Asa este Soxy
    All eleven Formula One teams were invited to participate in the session with their 2013 machines, but only Red Bull Racing, Mercedes, Ferrari, McLaren, Force India and Toro Rosso accepted the offer. Lotus, Sauber, Williams, Marussia and Caterham have all opted to miss the test.
    Acesta este si motivul pentru care RBR si Ferrari nu participa cu pilotii titulari. Testul este insa foarte util pentru pilotii de rezerva, cei care dezvolta monopostul in simulator. Aici are un mic avantaj Ferrari prin Pedro de la Rosa care poate in safrsit sa conduca un monopost si pe pista nu doar in simulator.
    2 0
  • asa cum am mai zis dragi prieteni...jurnalismul lasa de dorit de multe ori...greseli inacceptabile la un asememea nivel...regretabil.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru