Sauber, ultima speranţă a lui di Resta pentru un loc în F1 în 2014

de Daniel Popescu
Joi, 12.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta a dezvăluit că Sauber reprezintă singura sa speranţă de a rămâne în Formula 1 în sezonul 2014, chiar dacă discută periodic şi cu cei de la Force India.

Singura echipă pentru care există o posibilitate este Sauber, dar nu a fost nimic mai mult decât o discuţie cu managerul meu.

Paul di Resta
Pilot Force India
Paul di Resta este în pericol să-şi piardă locul în Formula 1 pentru sezonul 2014, mai ales că nu are parte de sprijin financiar din partea unui sponsor.

Scoţianul a dezvăluit că ultima sa speranţă se leagă de Sauber, singura echipă de la mijlocul plutonului care nu şi-a anunţat încă linia de piloţi pentru pentru anul viitor.

"Singura echipă pentru care există o posibilitate este Sauber, dar nu a fost nimic mai mult decât o discuţie cu managerul meu", a declarat el citat de publicaţia ESPNF1.

Totuşi, pe lista celor de la Sauber se află cel puţin alţi trei piloţi, printre care se numără Adrian Sutil, Esteban Gutierrez şi Sergey Sirotkin.

Cred că Force India sunt în discuţii cu Perez şi pare posibil să nu pilotez acolo.

Paul di Resta
Pilot Force India
Di Resta a debutat în Formula 1 în 2011 şi a concurat numai pentru Force India, echipa care a anunţat deja semnarea unui contract cu Nico Hulkenberg.
Presa internaţională susţine însă că Sergio Perez, îndepărtat de la McLaren după numai un sezon, este favorit să devină coechipierul germanului. Informaţia a fost confirmată inclusiv de di Resta.

"Cei de la Force India vorbesc cu mine o dată la două sau trei zile. Ar putea fi interesaţi sau nu. Cred că sunt în discuţii cu Perez şi pare posibil să nu pilotez acolo", a adăugat el.

Force India ar putea anunţa chiar joi numele coechipierului lui Hulkenberg, întrucât coproprietarul Vijay Mallya a dezvăluit pe reţeaua de socializare Twitter că va fi prezent la Londra pentru un eveniment special.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru