Schumacher va concura la Race of Champions 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a devenit primul pilot confirmat pentru ediţia din acest an a Cursei Campionilor, iar germanul îşi propune să câştige al şaptelea titlu consecutiv în cursa pe naţiuni.

Esential 6 victorii a obtinut Schumacher in Cupa Natiunilor din cadrul Race of Champions
Michael Schumacher a confirmat miercuri că va participa şi la ediţia din acest an a competiţiei Race of Champions, în ciuda faptului că s-a retras din Formula 1 la sfârşitul anului trecut.

Septuplul campion mondial are un obiectiv îndrăzneţ, întrucât vrea să obţină a şaptea victorie în cursa pe naţiuni. În precedentele şase ediţii el a făcut pereche cu Sebastian Vettel, însă acesta nu a confirmat încă prezenţa la eveniment.

"Întotdeauna mi-a plăcut Race of Champions, să fiu într-o atmosferă relaxantă alături de alţi piloţi. Acesta este şi motivul pentru care am revenit mereu. Îmi pare rău să spun asta, dar sigur că vreau să câştig pentru a şaptea oară. Faptul că va fi al şaptelea titlu face totul şi mai interesant, cel puţin pentru mine. Aşa că fiţi pregătiţi pentru o cursă pe naţiuni fierbinte la Race of Champions", a declarat el.

Îmi pare rău să spun asta, dar sigur că vreau să câştig pentru a şaptea oară.

Michael Schumacher
Concurent Race of Champions
Chiar dacă nu a mai participat în competiţii oficiale din luna noiembrie a anului trecut, Schumacher a ţinut să precizeze că a încercat să rămână conectat la lumea sporturilor cu motor.

"În acest an petrec în continuare mult timp pe patru roţi, dar evident nu şi în Formula 1.

Încă fac multe curse de karting, pentru că asta este vechea mea dragoste, dar am pilotat şi Mercedes AMG SLS GT3, ceea ce a reprezentat o experienţă foarte bună. Evident, este diferit când concurezi o dată la două săptămâni, dar încă sunt obişnuit cu acest ritm", a adăugat el.

Race of Champions 2013 va avea loc în perioada 14-15 decembrie pe stadionul Rajamangala din Bangkok, Thailanda.

Via Race of Champions

Comentarii (4)

  • Daca participa si Loeb poate sa uite:)....francezul e cel mai mare campion si e de neatins.
    4 3
  • @Loeb Poate n-ai observat dar echipa MSC+VET a castigat ultimii 6 ani CONSECUTIV. In cativa din anii astia a participat si Loeb, deci nu e chiar de "neatins".
    1 1
  • kalman
    Schumacer nu a castigat nici o data individual,doar ca natiune.LOEB a castigat de cele mai multe ori-cel mai bun al motorsportului mondial.
    0 0
  • kalman
    Trebuie vazut istoricul.Campionul campionilor conteaza mai mult,aici schumacer nu a castigat nici o data,cu toate ca a fost ajutat sa nu se urce in masini,doar in ROC-uri.El areconunoscut ca nu prea se descurca ...LOEB este cel mai tare aici,cu toate ca afost invitat de putine ori.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru