Se anulează MP al Coreei de Sud?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 03.08.2010
Publicaţia spaniolă AS susţine că întârzierile lucrărilor din Coreea de Sud ar putea duce la mutarea aceste curse în Spania.

Deşi primul Mare Premiu de Formula 1 din Coreea de Sud este programat oficial pentru luna octombrie, zvonurile legate de anularea acestei curse continuă să apară în paddock. Conform unui oficial al echipei care lucrează la proiect, lucrările sunt întârziate, fapt care a dus la programarea unei vizite oficiale ale lui Charlie Witing la şantierul sud-coreean.

Publicaţia spaniolă AS susţine că termenul-limită pentru finalizarea lucrărilor la circuit, programat pentru luna august, ar putea fi împins în septembrie. "Deşi circuitul şi elementele de siguranţă vor fi gata la timp, contrucţia tribunelor, a piturilor, a clădirilor oficialilor şi a sălii de presă sunt mult întârziate". Aceeaşi publicaţie susţine că, în cazul în care lucrările nu vor fi terminate la timp în Coreea, locul acestei curse va fi luat de circuitul spaniol Motorland Aragon.

  • "Mai sunt lucrări care trebuie terminate, dar circuitul ar trebui să fie finalizat la timp până la primul Mare Premiu din Coreea de Sud.
    Echipa de acolo predă un raport săptămânal către FIA, iar o nouă vizită urmează să fie programată peste şase sau şapte săptămâni"
    - Charlie Witing
Taguri: Coreea de Sud

Comentarii (1)

  • Sper sa fie anulat... Macar anul asta. Sunt sigur ca va fi in Coreea de Sud, un circuit ca cel de la Abu Dhabi, plictisitor si cursa de decide in calificari nu pe circuit. Macar sa ma insel in aceasta privinta si sa avem un circuit cu o cursa spectaculoasa, un circuit pe care se poate depasi si se poate gresi pe fiecare viraj. La Abu Dhabi daca ai gresit, nu pierzi nimic... Daca vrei sa depasesti, trebuie sa intri in adversar, altfel te inchide perfect(chiar daca nu vrea asta, n-are alta solutie). Coreenii au investit atatia bani intr-un circuit luxos, insa lipsit de spectacol. Se duce naibi Formula 1 daca mai baga vreo 3 circuite noi. Ar trebui sa le modernizeze pe cele vechi, legendare si sa se revina la ele... Dar cum banii au importanta, cel putin cat timp Berni face legea, nu cred ca vom mai avea spectacol pe un circuit modern. Batranelul asta de Berni ar trebui sa se retraga si sa lase pe altii mai tineri care sa iubeasca spectacolul, sa aduca circuite frumoase, tehnice si rapide... Nu niste porcarii, jucarii facute peste noapte.
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru