Se profilează o surpriză? Ricciardo, cel mai rapid în antrenamentele din Singapore

de Daniel Popescu
Vineri, 15.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Singapore, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen au alternat pe locul doi.

Circuitul de la Singapore este unul dintre cele mai lente din calendarul competițional, astfel ca puterea motorului nu este decisivă. Așa se explică modul în care Red Bull Racing, echipată cu motoare Renault, a reușit să stabilească cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri.

Autorul performanței a fost Daniel Ricciardo, care în prima sesiune a fost cronometrat cu 1:42.489, înainte de a-și îmbunătăți rezultatul la 1:40.852 în cea de-a doua sesiune.

În sesiunea de dimineață, Sebastian Vettel a ocupat locul doi la numai o zecime în spatele liderului și a fost urmat de Max Verstappen, în timp ce Mercedes a terminat doar pe locurile 4 și 6 prin Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Kimi Raikkonen a avut o prestație relativ modestă, cu locul 7 în fața lui Fernando Alonso.

A doua sesiune a aparținut în totalitate celor de la Red Bull Racing, întrucât Verstappen a terminat pe poziția a doua, la o jumătate de secundă de lider. Mercedes a dat însă semne de revenire, întrucât Hamilton și Bottas au progresat până pe locurile 3 și 4, în timp ce Ferrari nu a reușit să impresioneze. Raikkonen a terminat doar pe locul 9, în timp ce Vettel a fost al 11-lea după ce unul dintre tururile rapide a fost compromis de un pilot Sauber, iar în următorul a atins ușor un panou publicitar.

Singapore: Rezultate Antrenamente 1:

Singapore: Rezultate Antrenamente 2:

Comentarii (9)

  • alonso pe 7 vetelu pe 11 :))) numai dorei la ferrori..
    redbull clar sunt favoritii, scot timpi buni pe supersofturi.
    5 21
  • Iar Stoffel e pe 6 ... doar un dorel la McLaren
    0 0
  • ... anume ala de pe 7
    0 0
  • pentru mine, tot cei de la ferrari raman favoriti aici ! in special vettel ! circuitul e asemanator cu monaco si hungaroring ! vettel a avut un timp in fp2 cu 6 zecimi mai slab decat in fp1 ! asta inseamna ca au testat diferit,nu s au concentrat pe tururi rapide! au avut multa benzina probabil ! greu de crezut ca in 2 saptamani au cazut atat de mult ! astazi ne vom edifica,in fp3 sper sa stea lucrurile altfel ,apoi in calificari ! forza ferrari !
    2 0
  • redbull ar avea ceva sanse aici sa fie in fata celor de la ferrari,dar nu cred ca ar putea si mercedes ! caracteristicile circuitului nu avantajeaza masina mercedes , e si presiunea din pneuri mult mai mica,18,5 pe fata , 17 pe spate ! la monza pres.era de 23 pe fata si 21 pe spate ! sunt optimist ca va fi o victorie ferrari, chiar daca ce s a intamplat in sesiunile de ieri nu ti da mari sperante ! eu sper c au mers pe alta strategie !
    0 0
  • Ce bine c-a semnat betivul cu Ferrari...
    0 2
  • Momentul perfect sa treaca pe Honda.
    0 0
  • Unde-ar fi fost Mclaren azi cu un motor decent....
    2 0
  • Lol disperatul de servici...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru