Cronica

Luni, 28 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie în Arabia Saudită. Ferrari, din nou pe podium cu ambii piloți

Max Verstappen, campionul mondial en-titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită, găzduit de circuitul stradal din Jeddah. Charles Leclerc și Carlos Sainz au completat podiumul.
Vineri, 11 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Abu Dhabi: Hamilton a revenit la Mercedes

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Abu Dhabi. Lewis Hamilton a revenit la Mercedes și a ocupat locurile cinci și doi în cele două sesiuni.
Vineri, 27 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Bahrain: Albon a suferit un accident în a doua sesiune

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în antrenamentele de Formula 1 de vineri din Bahrain, în timp ce Alexander Albon a suferit un accident în urma unei erori de pilotaj în a doua sesiune.
Duminica, 01 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Imola în fața lui Bottas după o strategie mai bună la boxe! Verstappen a abandonat, Mercedes este campioană la constructori

Lewis Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 de la Imola după ce a profitat de o strategie mai bună la boxe, în timp ce Valtteri Bottas a ocupat locul doi după un abandon suferit de Max Verstappen. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Portugalia în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Portugaliei în fața lui Valtteri Bottas, în timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc ocupa a doua linie a grilei de start.
Luni, 14 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 de la Mugello după două accidente colective în primele tururi. Ferrari, 5 puncte în cursa numărul 1.000

Lewis Hamilton a câștigat cursa inaugurală de Formula 1 de la Mugello și a fost acompaniat pe podium de Valtteri Bottas și Alexander Albon. Ferrari a obținut doar locurile 8 și 10 la cursa cu numărul 1.000 în competiție.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | F1 TOP

Surpriză la Monza: Gasly a câștigat cursa după o penalizare pentru Hamilton! Sainz și Stroll pe podium, dublu abandon pentru Ferrari

Pierre Gasly a obținut o victorie surprinzătoare în cursa de la Monza după ce Lewis Hamilton a fost penalizat pentru o greșeală la boxe. Carlos Sainz și Lance Stroll au completat podiumul, iar Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat.
Sambata, 05 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Monza în fața lui Bottas! Leclerc și Vettel vor pleca doar de pe locurile 13 și 17

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Italiei după ce l-a învins pe Valtteri Bottas. În schimb, Ferrari nu are niciun pilot în top 10: Charles Leclerc va pleca de pe 13, iar Sebastian Vettel de pe 17.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Monza: accident pentru Verstappen în prima sesiune

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Italiei, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident în prima sesiune.
Duminica, 16 August 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona! Verstappen, locul doi după ce l-a depășit la start pe Bottas

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei după ce a plecat din pole position, în timp ce Max Verstappen a obținut locul doi după ce l-a depășit la start pe Valtteri Bottas.
Sambata, 15 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona în fața lui Bottas! Verstappen și Perez, în a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Spaniei după ce l-a învins pe coechipierul său, Valtteri Bottas, cu numai 0.059 secunde. Max Verstappen și Sergio Perez ocupă a doua linie.
Vineri, 14 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Barcelona: mici progrese pentru Ferrari

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri de la Barcelona, în timp ce Ferrari a oferit indicii că a înregistrat mici progrese.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 09 August 2020 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa de la Silverstone datorită unei strategii mai bune la boxe! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Max Verstapppen a câștigat cursa de la Silverstone după o strategie mai eficientă la boxe a celor de la Red Bull. Lewis Hamilton l-a depășit pe Valtteri Bottas în lupta pentru locul doi cu numai două tururi înainte de final.
Vineri, 07 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, în care Nico Hulkenberg îl înlocuiește din nou pe Sergio Perez la Racing Point.
Duminica, 02 August 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Silverstone cu o pană în ultimul tur! Verstappen și Leclerc, pe podium după o pană suferită de Bottas cu două tururi înainte de final

Lewis Hamilton a obținut victoria pe circuitul de la Silverstone cu o pană în ultimul tur, iar Max Verstappen și Charles Leclerc au completat podiumul după o pană suferită de Bottas cu două tururi înainte de final.
Vineri, 31 Iulie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Stroll, cei mai rapizi în antrenamentele de la Silverstone: Hulkenberg îl înlocuiește pe Perez la Racing Point

Max Verstappen și Lance Stroll au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Silverstone, în care Sergio Perez a fost înlocuit de Nico Hulkenberg după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19.
Sambata, 04 Iulie 2020 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în cursa de Formula 1 din Austria! Hamilton, învins de finlandez cu numai 0.012 secunde

Valtteri Bottas a obținut cel mai bun timp în calificările pentru Marele Premiu al Austriei și va fi urmat pe grila de start de Lewis Hamilton și Max Verstappen.
Vineri, 03 Iulie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat primele sesiuni de antrenamente ale noului sezon de Formula 1: Hamilton a stabilit cel mai bun timp în Austria

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Austria și a fost urmat de fiecare dată de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas.
Duminica, 01 Decembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton încheie sezonul 2019 al Formulei 1 cu o victorie la Abu Dhabi! Verstappen și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții cursa de la Abu Dhabi după ce a plecat din pole position și a fost lider în permanență, în timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc au completat podiumul după strategii diferite la boxe.
Sambata, 30 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Abu Dhabi în fața lui Bottas și Verstappen! Leclerc și Vettel, doar locurile 4 și 5

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Abu Dhabi, iar Valtteri Bottas a obținut locul doi, dar va pleca din spatele grilei în urma unor penalizări. Astfel, Hamilton va fi acompaniat în prima linie de Max Verstappen.

Tag-uri similare

McLaren, Hamilton, Button, cronica, Marele Premiu al Turciei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru