Cronica

Duminica, 22 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton câștigă la Austin și este aproape de un nou titlu. Mercedes, campioană la constructori

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Statele Unite și este aproape să devină campion după ce Sebastian Vettel a terminat pe locul 2. Mercedes a devenit matematic campioană la constructori.
Duminica, 22 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Statele Unite în fața lui Vettel. Bottas și Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Sebastian Vettel.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a dominat antrenamentele din Statele Unite. Vettel și Verstappen, principalii rivali

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Statelor Unite, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen s-au evidențiat ca principalii săi rivali.
Duminica, 08 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Suzuka și are un avans de 59 de puncte după abandonul lui Vettel. Verstappen și Ricciardo, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Suzuka și și-a consolidat avansul în clasamentul general la 59 de puncte după ce Sebastian Vettel a abadonat din motive tehnice. Max Verstappen și Daniel Ricciardo au completat podiumul.
Sambata, 07 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Suzuka în fața lui Vettel. Raikkonen și Bottas, penalizați cu câte 5 poziții pe grilă

Lewis Hamilton va pleca de pe primul loc în Marele Premiu al Japoniei și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de Sebastian Vettel, în timp ce Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas au fost penalizați cu câte 5 poziții.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | F1 TOP

Antrenamente Suzuka: Vettel, cel mai rapid în prima sesiune. Hamilton, cel mai bun timp pe ploaie

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Japonia, în timp ce Lewis Hamilton a fostcel mai rapid pe ploaie în a doua sesiune.
Duminica, 01 Octombrie 2017 | F1 TOP

Verstappen a câștigat în Malaysia în fața lui Hamilton. Vettel, locul 4 după o cursă spectaculoasă de recuperare

Max Verstappen a profitat de retragerea lui Kimi Raikkonen pentru a câștiga cursa de la Sepang după ce l-a depășit pe Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel a făcut o cursă de recuperare spectaculoasă de pe ultimul loc pentru a termina pe 4.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | F1 TOP

Antrenamente Malaysia: Verstappen, cel mai rapid pe ploaie. Vettel, cel mai bun pe uscat

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Sepang, desfășurată pe un circuit umed, în timp ce Sebastian Vettel a fost cel mai rapid pe uscat în a doua sesiune.
Duminica, 17 Septembrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat în Singapore! Vettel, Verstappen și Raikkonen au abandonat la start

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Singapore după ce a profitat de abandonurile de la start ale lui Sebastian Vettel, Max Verstappen și Kimi Raikkonen cauzate de o serie de accidente pe ploaie.
Sambata, 16 Septembrie 2017 | F1 TOP

Vettel, pole position în Singapore în fața lui Verstappen și Ricciardo. Hamilton va lua startul de pe 5

Sebastian Vettel a obținut pole position-ul în Singapore în fața celor doi piloți de la Red Bull, Max Verstappen și Daniel Ricciardo. Lewis Hamilton va pleca de pe locul 5, din spatele lui Kimi Raikkonen.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | F1 TOP

Se profilează o surpriză? Ricciardo, cel mai rapid în antrenamentele din Singapore

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Singapore, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen au alternat pe locul doi.
Duminica, 03 Septembrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Monza și a devenit liderul clasamentului general

Lewis Hamilton a obținut victoria în Marele Premiu al Italiei în fața coechipierului său Valtteri Bottas și a lui Sebastian Vettel și a preluat conducerea în clasamentul general.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 02 Septembrie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie la Monza după o sesiune de întreruptă timp de peste două ore

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp pe ploaie în calificările de la Monza, la capătul unei sesiuni întrerupte timp de peste două ore și jumătate. Britanicul va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lance Stroll.
Vineri, 01 Septembrie 2017 | F1 TOP

Dominație Mercedes la Monza: Hamilton și Bottas își împart victoriile în antrenamentele de vineri

Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în primele sesiuni de antrenamente de la Monza, în timp ce Ferrari s-a apropiat la o zecime de secunde în a doua sesiune.
Duminica, 27 August 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Spa-Francorchamps! Vettel și Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Belgia, însă Sebastian Vettel rămâne lider în clasamentul general cu un avans de 7 puncte după ce a terminat pe locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 26 August 2017 | F1 TOP

Hamilton va pleca de pe prima poziție în cursa de la Spa Francorchamps și egalează recordul de 68 de pole position-uri deținut de Schumacher

Lewis Hamilton a egalat recordul de 68 de pole position-uri deținut de Michael Schumacher și va pleca de pe prima poziție a grilei de start din fața lui Sebastian Vettel.
Vineri, 25 August 2017 | F1 TOP

Echilibru între Ferrari și Mercedes: Raikkonen și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Spa-Francorchamps

Kimi Raikkonen și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri de la Spa-Francorchamps, care au fost afectate și de ploaie.
Duminica, 30 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cu greu cursa din Ungaria în fața lui Raikkonen. Hamilton, locul 4 în spatele lui Bottas

Sebastian Vettel a obținut victoria în Ungaria în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda unor probleme persistente la direcție, în timp ce Lewis Hamilton i-a cedat la final poziția a treia lui Bottas pentru a-i întoarce un serviciu similar oferit anterior.
Sambata, 29 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel, pole position în Ungaria în fața lui Raikkonen! Bottas și Hamilton, pe a doua linie a grilei de start

Sebastin Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins pe coechipierul său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Mercedes a monopolizat a doua linie prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Vineri, 28 Iulie 2017 | F1 TOP

Red Bull amenință Ferrari și Mercedes: Ricciardo, cel mai rapid în antrenamentele din Ungaria

Daniel Ricciardo a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri de la Hungaroring, în timp ce locul doi a revenit rivalilor de la Ferrari.

Tag-uri similare

McLaren, Hamilton, Button, cronica, Marele Premiu al Turciei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru