Cronica

Duminica, 16 Iulie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone și s-a apropiat la un singur punct de Vettel, care a terminat pe 7 după o pană în ultimul tur

Lewis Hamilton s-a apropiat la un singur punct de liderul Sebastian Vettel după ce a câștigat fără emoții cursa de la Silverstone, în timp ce rivalul său a terminat pe 7 după o pană suferită în ultimul tur.
Sambata, 15 Iulie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Silverstone în fața lui Raikkonen și Vettel. Bottas, locul 9 după o penalizare pe grilă

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Silverstone după ce i-a devansat fără emoții pe Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel. Valtteri Bottas a fost al patrulea, dar va pleca de pe 9 după o penalizare pe grilă.
Vineri, 14 Iulie 2017 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Silverstone: Bottas și Hamilton, cei mai rapizi

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Silverstone, în timp ce Red Bull și Ferrari au alternat pe următoarele două poziții.
Duminica, 09 Iulie 2017 | F1 TOP

Bottas, victorie ușoară în Austria. Vettel urcă pe podium și își extinde avansul în clasament. Hamilton, locul 4

Valtteri Bottas a câștigat cursa din Austria în fața lui Sebastian Vettel, care și-a extins însă avansul din clasament la 20 de puncte în fața lui Lewis Hamilton, care a terminat pe locul 4 în spatele lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 08 Iulie 2017 | F1 TOP

Bottas, pole position în Austria în fața lui Vettel. Hamilton, locul 8 după o retrogradare pe grilă

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Austriei din fața lui Sebastian Vettel. Lewis Hamilton a schimbat cutia de viteze și va pleca de pe locul 8 după o penalizare de 5 poziții.
Vineri, 07 Iulie 2017 | F1 TOP

Debut în forță pentru Hamilton în Austria: triplul campion mondial a fost cel mai rapid în antrenamente

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cele două sesiuni de antrenamente libere din Austria de vineri și i-a devansat pe Max Verstappen și, respectiv, Sebastian Vettel.
Duminica, 25 Iunie 2017 | F1 TOP

Cursă nebună în Azerbaidjan: Ricciardo a câștigat, Bottas și Stroll pe podium după numeroase probleme pentru Hamilton și Vettel

Daniel Ricciardo a câștigat la Baku, în timp ce Lance Stroll a terminat pe locul trei și a obținut cel mai bun rezultat din carieră. Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au terminat pe 4 și 5 după numeroase probleme și penalizări.
Sambata, 24 Iunie 2017 | F1 TOP

Hamilton îl învinge pe Bottas în lupta pentru pole position din Azerbaidjan. Ferrari ocupă linia a doua a grilei

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru cursa de la Baku după ce l-a învins pe Valtteri Bottas, în timp ce Kimi Raikkonen a ocupat locul 3 în fața coechipierului său de la Ferrari, Sebastian Vettel.
Duminica, 11 Iunie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Montreal. Vettel, doar locul 4 după un start ratat

Lewis Hamilton a obținut victoria în Canada și a redus la numai 12 puncte diferența care îl separă de Sebastian Vettel, după ce germanul a ratat startul și a terminat doar pe locul 4.
Sambata, 10 Iunie 2017 | F1 TOP

Hamilton a obținut pole position-ul în Canada în fața lui Vettel și a egalat performanța lui Ayrton Senna

Lewis Hamilton a dominat calificările pentru Marele Premiu al Canadei după ce l-a învins cu trei zecimi de secundă pe Sebastian Vettel, în timp ce Valtteri Bottas va pleca de pe locul 3.
Duminica, 28 Mai 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa de la Monaco! Raikkonen și Ricciardo au completat podiumul

Sebastian Vettel a obținut victoria la Monaco după ce l-a depășit pe Kimi Raikkonen în urma singurei intrări la boxe, în timp ce Daniel Ricciardo a completat podiumul după ce a trecut tot la boxe de Valtteri Bottas și Max Verstappen.
Sambata, 27 Mai 2017 | F1 TOP

Raikkonen a obținut la Monaco primul său pole position după 9 ani! Hamilton, doar locul 14

Kimi Raikkonen va pleca din pole position în cursa de la Monaco și va fi urmat pe grila de Sebastian Vettel și Valtteri Bottas, în timp ce Lewis Hamilton a obținut doar al 14-lea timp.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Mai 2017 | F1 TOP

Dominație Ferrari în Principat: Vettel și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Monaco

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de joi de la Monaco, însă Ferrari oferă indicii că are cel mai performant monopost pe străzile din Principat.
Duminica, 14 Mai 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Barcelona după dueluri spectaculoase cu Vettel. Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a obținut o victorie prețioasă în cursă din Spania datorită unei strategii mai bune la opririle la boxe, după ce inițial a fost depășit la start de Sebastian Vettel, care a terminat pe locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Sambata, 13 Mai 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Barcelona după o greșeală comisă de Vettel în ultima șicană

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Spania după ce Sebastian Vettel a comis o eroare în ultima șicană și a pierdut o jumătate de secundă pe ultimul sector.
Vineri, 12 Mai 2017 | F1 TOP

Antrenamente Spania: Mercedes domină autoritar, Red Bull s-a apropiat de Ferrari

Mercedes a dominat autoritar sesiunile de antrenamentele de la Barcelona, în timp ce Red Bull oferă primele semne că se apropie de Ferrari.
Duminica, 30 Aprilie 2017 | F1 TOP

Bottas a obținut în Rusia prima victorie din carieră! Vettel nu a reușit să lanseze atacul decisiv în finalul cursei

Valtteri Bottas a obținut duminică în Rusia prima victorie din carieră în Formula 1, după ce a reușit să-i depășească pe ambii piloți Ferrari la start și să-i țină piept în ultimele tururi lui Sebastian Vettel, care a terminat la mai puțin o secundă în spate.
Vineri, 28 Aprilie 2017 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Rusia, urmată de Mercedes și Red Bull

Kimi Raikkonen și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Rusia și au fost urmați de Mercedes, cu Valtteri Bottas în fața lui Lewis Hamilton în ambele sesiuni.
Duminica, 16 Aprilie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa din Bahrain și a devenit liderul clasamentului! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Sebastian Vettel a câștigat cursa din Bahrain după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton și a avut opriri la boxe mai eficiente. Pilotul Mercedes a încercat un asalt în finalul cursei, însă acesta nu a avut succes.
Sambata, 15 Aprilie 2017 | F1 TOP

Bottas a obținut în Bahrain primul pole position din carieră! Finlandezul l-a învins pe Hamilton pentru numai două sutimi de secundă

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în calificările din Bahrain și a obținut astfel primul pole position din carieră. Lewis Hamilton va pleca de pe a doua poziție a grilei de start, în timp ce Sebastian Vettel a terminat pe 3.

Tag-uri similare

McLaren, Hamilton, Button, cronica, Marele Premiu al Turciei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru