Cronica

Duminica, 09 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Montreal! Vettel a trecut primul linia de sosire, dar a fost penalizat cu cinci secunde

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Canadei după ce Sebastian Vettel a fost penalizat cu cinci secunde după o ieșire în decor în urma căreia a fost aproape de un acroșaj cu pilotul Mercedes.
Duminica, 26 Mai 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Monaco! Vettel și Bottas completează podiumului, Verstappen penalizat pentru un incident la boxe

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Monaco în fața lui Max Verstappen, însă olandezul a fost penalizat cu 5 secunde pentru un incident la boxe cu Valtteri Bottas și a fost clasat pe locul 4, în spatele lui Sebastian Vettel și a finlandezului de la Mercedes.
Duminica, 12 Mai 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona și a devenit liderul clasamentului! Bottas și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Barcelona după ce l-a depășit pe start pe Valtteri Bottas, în timp ce Max Verstappen a completat podiumul după ce a trecut de Sebastian Vettel, care a ocupat locul patru în fața lui Charles Leclerc.
Duminica, 28 Aprilie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Azerbaidjan, iar Hamilton și Vettel au terminat pe podium. Leclerc, locul 5 după un start spectaculos

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Baku, iar Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au completat podiumul. Charles Leclerc a impresonat prin depășirile efectuate în prima parte a cursei, însă a terminat pe 5 după o nouă strategie eronată a Scuderiei Ferrari.
Vineri, 26 Aprilie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele din Azerbaidjan: Leclerc, mai rapid decât Vettel și Hamilton

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Baku în fața lui Sebastian Vettel și Lewis Hamilton, după ce prima sesiune a fost anulată din cauza unui incident.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | F1 TOP

Rezultate neconcludente: Vettel și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din China

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în prima sesiune de antrenamente din China, însă Valtteri Bottas și-a luat revanșa pentru Mercedes în a doua sesiune, când a fost cel mai rapid.
Duminica, 31 Martie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Bahrain după ce Leclerc a fost "trădat" de o defecțiune tehnică la motorul Ferrari

Charles Leclerc a fost lider în cea mai mare parte a cursei din Bahrain, însă o defecțiune tehnică la motorul Ferrari l-a retrogradat pe locul trei și i-a permis lui Lewis Hamilton să-și adjudece victoria în fața lui Valtteri Bottas.
Sambata, 30 Martie 2019 | F1 TOP

Charles Leclerc obține în Bahrain primul pole position din carieră! Vettel pe locul doi, Mercedes în a doua linie a grilei

Charles Leclerc a obținut sâmbătă pe circuitul din Bahrain primul pole position din carieră în Formula 1 și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său de la Ferrari, Sebastian Vettel.
Vineri, 29 Martie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele din Bahrain: Vettel și Leclerc, cei mai rapizi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Bahrain, în timp ce Mercedes a ocupat următoarele două poziții prin Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Duminica, 17 Martie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat fără emoții cursa din Australia, iar Hamilton și Verstappen au completat podiumul! Ferrari, departe de Mercedes

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton, care a terminat pe locul doi în fața lui Max Verstappen. Ferrari a ocupat locurile 4 și 5 prin Sebastian Vettel și Charles Leclerc la mare distanță de Mercedes.
Sambata, 16 Martie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Australia după ce l-a învins pe Bottas cu o zecime de secundă. Vettel și Verstappen, a doua linie a grilei

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen vor pleca de pe locurile 3 și 4.
Vineri, 15 Martie 2019 | F1 TOP

Mercedes începe în forță noul sezon al Formulei 1: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri de la Melbourne

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din Australia, în timp ce Ferrari a fost aproape de Mercedes doar în sesiunea de debut.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 26 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Bottas a câștigat în Abu Dhabi ultima cursă a sezonului. Hamilton și Vettel au completat podiumul

Valtteri Bottas a triumfat în ultima cursă a sezonului desfășurată în Abu Dhabi după ce a fost atacat doar sporadic de coechipierul său Lewis Hamilton, care a terminat pe locul doi în fața lui Sebastian Vettel.
Sambata, 25 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Bottas, pole position în Abu Dhabi. Hamilton, locul 2 după o eroare în ultimul viraj

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursă din Abu Dhabi după ce Lewis Hamilton a comis o eroare în ultimul viraj. Sebastian Vettel și Daniel Ricciardo ocupa linia a doua.
Vineri, 24 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Antrenamente Abu Dhabi: Vettel și Hamilton și-au împărțit victoriile în sesiunile de vineri. Ferrari testează componente pentru 2018

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente de vineri de la Abu Dhabi, în timp ce Lewis Hamilton și-a luat revanșa în a doua sesiune.
Duminica, 12 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa de la Interlagos în fața lui Bottas și Raikkonen. Hamilton, locul 4 după ce a plecat din pitlane

Sebastian Vettel a obținut victoria în Brazilia după ce l-a depășit la start pe Valtteri Bottas, în timp ce Lewis Hamilton a terminat pe locul 4 în ciuda faptului că a luat startul din pitlane.
Sambata, 11 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în Brazilia din fața lui Vettel. Hamilton, pe ultimul loc după un accident în calificări

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa de la Interlagos din fața lui Sebastian Vettel după ce ambii piloți au profitat de un accident suferit de favoritul Lewis Hamilton în debutul sesiunii de calificări.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele din Brazilia: Hamilton, cel mai rapid în fața lui Bottas

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Brazilia și a fost urmat de fiecare dată de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas.
Duminica, 29 Octombrie 2017 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Mexic. Hamilton, campion mondial după ce Vettel a terminat doar pe locul 4

Max Verstappen a obținut victoria în Mexic, în timp ce Lewis Hamilton a devenit campion mondial cu două curse înainte de final chiar dacă a terminat doar pe 9, întrucât Sebastian Vettel a încheiat pe 4.
Sambata, 28 Octombrie 2017 | F1 TOP

Vettel, pole position în Mexic în fața lui Verstappen. Hamilton, locul 3 pe grila de start

Sebastian Vettel a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Mexicului după ce l-a învins cu numai 0.086 secunde pe Max Verstappen, în timp ce Lewis Hamilton va lua startul de pe locul 3.

Tag-uri similare

McLaren, Hamilton, Button, cronica, Marele Premiu al Turciei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru