Ferrari a dominat antrenamentele din Bahrain: Vettel și Leclerc, cei mai rapizi

de Daniel Popescu
Vineri, 29.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Bahrain, în timp ce Mercedes a ocupat următoarele două poziții prin Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.

Ferrari a oferit vineri o serie de indicii că este pe drumul cel bun după prestația dezamăgitoare din cursa de debut din Australia. Ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al statului Bahrain au fost dominate de Scuderia.

În prima sesiune, Charles Leclerc a stabilit cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:30.354, în timp ce coechipierul său Sebastian Vettel a ocupat locul al doilea la aproape trei zecimi în urmă.

Ferrari a avut un avans de circa o secundă în fața rivalilor de la Mercedes reprezentați de Valtteri Bottas și Lewis Hamilton, care au ocupat locurile 3 și 4, în timp ce Red Bull și-a trecut în cont locurile 5 și 6 prin Max Verstappen și Pierre Gasly.

McLaren a produs surpriza prin Carlos Sainz, care a reușit să-l devanseze pe Nico Hulkenberg de la Renault în lupta pentru locul 7, în timp ce ultimele locuri din top 10 au fost ocupate de Daniil Kvyat și Kimi Raikkonen.

Cea de-a doua sesiune a avut un scenariu asemănător, însă de această dată a fost rândul lui Vettel să stabilească cel mai bun timp după ce a fost cronometrat cu 1:28.846. Germanul a fost urmat de Leclerc la numai 0.035 secunde, în timp ce Hamilton și Bottas au făcut de asemenea rocada între locurile 3 și 4 la peste șase zecimi de secundă în urma liderului.

Nico Hulkenberg a ocupat locul 5 pentru Renault în fața lui Verstappen și a lui Kevin Magnussen, în timp ce Lando Norris, Romain Grosjean și Daniil Kvyat au completat top 10.

Calificările pentru Marele Premiu al statului Bahrain vor avea loc sâmbătă la ora 17:00, în timp ce cursă este programată duminică la ora 18:10.

Bahrain - Rezultate Antrenamente 1:

Bahrain - Rezultate Antrenamente 2: 

Comentarii (4)

  • Ha,ha,ha...
    Vedem...poate iar "reusesc" un "set up" de ploaie/lapovita pentru calificari si cursa !? In FP3 vor simula conditiile de cursa,au cam epuizat azi pneurile pentru simulare calificari, si foarte bine, in FP2 a fost ora la care maine se vor disputa calificarile.
    2 5
  • octav71
    Pentru acuratetea informatiei, in FP2 se seteaza monopostul. Poate si pentru ca sunt conditii asemanatoare cu ziua cursei.
    3 2
  • Bai, are Vettel o fata cu mustata aia :))))
    3 4
  • da...si eu ma uitam data trecuta la faza cu mustata
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru