Cronica antrenamente

Vineri, 11 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Abu Dhabi: Hamilton a revenit la Mercedes

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Abu Dhabi. Lewis Hamilton a revenit la Mercedes și a ocupat locurile cinci și doi în cele două sesiuni.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Turcia. Piloții au avut probleme de aderență pe Istanbul Park: "A fost ca pe gheață"

Max Verstappen a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente din Turcia, însă piloții au avut numeroase probleme din cauza aderenței scăzute. "Am pilotat ca pe gheață", a explicat pilotul Red Bull.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Portugalia: coliziune între Verstappen și Stroll în a doua sesiune

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, în timp ce Max Verstappen și Lance Stroll au avut parte de o coliziune în a doua sesiune.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | F1 TOP

Antrenamentele de vineri de la Nurburgring, anulate din cauza vremii: Mick Schumacher a ratat debutul în Formula 1

Cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri din cadrul etapei de Formula 1 de la Nurburgring au fost anulate din cauza vremii, astfel că Mick Schumacher a ratat oportunitatea de a debuta în competiție.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Rusia: Hamilton, doar locul 19 în prima sesiune

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Rusia, în care Lewis Hamilton a ocupat doar locul 19 în prima sesiune din cauza unor probleme cu pneurile.
Vineri, 04 Septembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Monza: accident pentru Verstappen în prima sesiune

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Italiei, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident în prima sesiune.
Vineri, 14 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Barcelona: mici progrese pentru Ferrari

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri de la Barcelona, în timp ce Ferrari a oferit indicii că a înregistrat mici progrese.
Vineri, 10 Iulie 2020 | F1 TOP

Perez și Verstappen, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Austria: formă bună pentru Racing Point și Red Bull

Sergio Perez și Max Verstappen au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Austria, în care Racing Point și Red Bull au oferit indicii cu privire la performanțele pe care le-ar putea obține în weekend.
Vineri, 03 Iulie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat primele sesiuni de antrenamente ale noului sezon de Formula 1: Hamilton a stabilit cel mai bun timp în Austria

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Austria și a fost urmat de fiecare dată de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Abu Dhabi: sesiuni cu accidente pentru Vettel și Leclerc

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din Abu Dhabi, în care Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost pe rând victimele unor accidente ușoare.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din Mexic

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului.
Vineri, 11 Octombrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 Japonia: Mercedes a dominat antrenamentele. Calificările, amânate pentru duminică din cauza unui taifun

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în atrenamentele de vineri de la Suzuka, în timp ce calificările de sâmbătă au fost amânate pentru duminica din cauza unui taifun.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc și Verstappen, cei mai rapizi în antrenamentele din Rusia: echilibru între Ferrari și Red Bull

Charles Leclerc și Max Verstappen au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Rusiei.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | F1 TOP

Red Bull și Mercedes, luptă echilibrată în antrenamentele din Singapore: Verstappen și Hamilton au fost cei mai rapizi

Max Verstappen și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu din Singapore.
Vineri, 30 August 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de la Spa-Francorchamps: Leclerc și Vettel, cei mai rapizi

Charles Leclerc și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Spa-Francorchamps și confirmă că Ferrari este favorită la victorie în fața rivalilor de la Mercedes și Red Bull.
Vineri, 26 Iulie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Germania: Vettel și Leclerc au fost cei mai rapizi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Hockenheim și au oferit indicii că pot învinge Mercedes dacă vremea se va menține caniculară.
Vineri, 12 Iulie 2019 | F1 TOP

Gasly și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Pierre Gasly a fost cel mai rapid pentru Red Bull în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone înainte ca Mercedes să revină în frunte în a doua sesiune prin Valtteri Bottas.
Vineri, 28 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Austria: accidente pentru Bottas, Verstappen și Hulkenberg

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente din Austria, în timp ce Charles Leclerc a stabilit timpul de referință în a doua sesiune. Nico Hulkenberg a fost protagonistul unui accident.
Vineri, 21 Iunie 2019 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele din Franța: Hamilton și Bottas, cei mai rapizi

Lewis Hamilton și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere din Franța, în timp ce Charles Leclerc l-a surclasat pe Sebastian Vettel în ambele sesiuni de vineri.
Vineri, 07 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Canada: pilotul Mercedes a lovit zidul de beton

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Montreal, însă Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune după ce rivalul său de la Mercedes a lovit zidul de beton.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Australia, cronica, cronica antrenamente
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru