Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Rusia: Hamilton, doar locul 19 în prima sesiune

de Daniel Popescu
Vineri, 25.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Rusia, în care Lewis Hamilton a ocupat doar locul 19 în prima sesiune din cauza unor probleme cu pneurile.

Marele Premiu al Rusiei reprezintă una dintre ultimele oportunități pentru Valtteri Bottas să rămână în cursa pentru titlul mondial, ca urmare a diferenței de 55 de puncte care îl separă de liderul Lewis Hamilton.

În acest context, pilotul finlandez a dominat antrenamentele de vineri de pe circuitul de la Soci. Pilotul echipei Mercedes a fost cronometrat în prima sesiune cu 1:34.923, în timp ce locul doi i-a revenit lui Daniel Ricciardo de la Renault, care a fost mai lent cu o jumătate de secundă.

Max Verstappen și-a trecut în cont locul trei pentru Red Bull în fața celor doi piloți Racing Point, Sergio Perez și Lance Stroll.

Lewis Hamilton a încheiat sesiunea doar pe locul 19 după ce și-a deteriorat pneurile în ambele stinturi efectuate, astfel că a încheiat la 2.8 secunde în spatele liderului.

Sesiunea a fost marcată și de două accidente, care au fost provocate de Carlos Sainz (McLaren) și Nicholas Latifi (Williams).

În a doua sesiune, Bottas și-a îmbunătățit timpul și a încheiat din nou pe prima poziție cu 1:33.519, însă de data aceasta Hamilton a progresat până pe locul doi, la mai puțin de trei zecimi de secundă în spate.

Ricciardo a continuat forma excelentă pentru Renault și a încheiat sesiunea pe locul trei, la o secundă de lider.

Calificările pentru Marele Premiu al Rusiei sunt programate sâmbătă la ora 15:00, în timp ce cursa va avea loc duminică cu începere de la ora 14:10.

RUSIA: REZULTATE ANTRENAMENTE 1:

RUSIA: REZULTATE ANTRENAMENTE 2:

Comentarii (1)

  • Atentie !!!
    Cursa este la ora 14.10, nu la ora 16.10 cum suntem obisnuiti.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru