Cronica 2020

Duminica, 13 Decembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen încheie sezonul 2020 al Formulei 1 cu o victorie în Abu Dhabi: Bottas și Hamilton au completat podiumul

Max Verstappen a câștigat ultima cursă a sezonului de Formula 1 de la Abu Dhabi, în care Mercedes a completat podiumul prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton. Ferrari nu a obținut niciun punct, iar McLaren a terminat pe locul trei în clasamentul constructori.
Sambata, 28 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Bahrain în fața lui Bottas! Verstappen va pleca de pe trei, iar Ferrari a fost eliminată în Q2

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Bahrain din fața lui Valtteri Bottas, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie prin Max Verstappen și Alexander Albon. Ferrari a fost eliminată cu ambii piloți în Q2.
Duminica, 15 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat pe ploaie la Istanbul și a egalat recordul de 7 titluri deținut de Schumacher! Perez și Vettel, pe podium

Lewis Hamilton a obținut o victorie nesperată la Istanbul și a devenit matematic campion mondial, ocazie cu care a egalat recordul de 7 titluri deținut de Michael Schumacher. Sergio Perez și Sebastian Vettel au încheiat pe podium.
Duminica, 01 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Imola în fața lui Bottas după o strategie mai bună la boxe! Verstappen a abandonat, Mercedes este campioană la constructori

Lewis Hamilton a câștigat cursa de Formula 1 de la Imola după ce a profitat de o strategie mai bună la boxe, în timp ce Valtteri Bottas a ocupat locul doi după un abandon suferit de Max Verstappen. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 31 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position la Imola în fața lui Hamilton! Verstappen va pleca de pe trei, Leclerc a obținut doar al șaptelea timp

Valtteri Bottas l-a învins pe Lewis Hamilton în calificările de la Imola și va pleca din pole position în cursa de duminică. Ferrari a obținut doar locurile 7 și 14 prin Charles Leclerc și Sebastian Vettel.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Portugalia în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc ocupă a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Portugaliei în fața lui Valtteri Bottas, în timp ce Max Verstappen și Charles Leclerc ocupa a doua linie a grilei de start.
Duminica, 11 Octombrie 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Nurburgring și a egalat recordul de victorii deținut de Schumacher! Podium pentru Verstappen și Ricciardo

Lewis Hamilton a câștigat la Nurburgring după ce Valtteri Bottas a comis o greșeală și a abandonat din motive tehnice. Britanicul egalează recordul de victorii deținut de Michael Schumacher, în timp ce Daniel Ricciardo a obținut primul podium al anului în spatele lui Max Verstappen.
Sambata, 10 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, pole position la Nurburgring în fața lui Hamilton! Verstappen pe locul 3, Vettel va pleca doar de pe 11

Valtteri Bottas a obținut pole position-ul pentru cursa de la Nurburgring în fața coechipierului său Lewis Hamilton. Piloții Mercedes vor fi urmați pe grilă de Max Verstappen și Charles Leclerc, în timp ce Sebastian Vettel a stabilit doar al 11-lea timp.
Duminica, 27 Septembrie 2020 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Rusia în fața lui Verstappen! Hamilton, locul 3 după o penalizare de 10 secunde

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Rusiei după ce l-a depășit la start pe Max Verstappen și a profitat de o penalizare de 10 secunde a lui Lewis Hamilton, care a terminat pe trei după o strategie diferită la boxe.
Sambata, 26 Septembrie 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Rusia în fața lui Verstappen și Bottas! Vettel, doar locul 15 după un accident

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce i-a învins pe Max Verstappen și Valtteri Bottas. Sebastian Vettel a suferit un accident și va pleca doar de pe locul 15.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Rusia: Hamilton, doar locul 19 în prima sesiune

Valtteri Bottas a stabilit cel mai bun timp în antrenamentele de vineri din Rusia, în care Lewis Hamilton a ocupat doar locul 19 în prima sesiune din cauza unor probleme cu pneurile.
Duminica, 06 Septembrie 2020 | F1 TOP

Surpriză la Monza: Gasly a câștigat cursa după o penalizare pentru Hamilton! Sainz și Stroll pe podium, dublu abandon pentru Ferrari

Pierre Gasly a obținut o victorie surprinzătoare în cursa de la Monza după ce Lewis Hamilton a fost penalizat pentru o greșeală la boxe. Carlos Sainz și Lance Stroll au completat podiumul, iar Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Septembrie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Monza: accident pentru Verstappen în prima sesiune

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Italiei, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident în prima sesiune.
Sambata, 29 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Spa-Francorchamps în fața lui Bottas! Ferrari, doar locurile 13 și 14 în calificări

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Belgiei după ce i-a învins pe Valtteri Bottas și Max Verstappen. Ferrari a obținut doar locurile 13 și 14 prin Charles Leclerc și Sebastian Vettel.
Vineri, 14 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Barcelona: mici progrese pentru Ferrari

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri de la Barcelona, în timp ce Ferrari a oferit indicii că a înregistrat mici progrese.
Duminica, 09 August 2020 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa de la Silverstone datorită unei strategii mai bune la boxe! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Max Verstapppen a câștigat cursa de la Silverstone după o strategie mai eficientă la boxe a celor de la Red Bull. Lewis Hamilton l-a depășit pe Valtteri Bottas în lupta pentru locul doi cu numai două tururi înainte de final.
Sambata, 08 August 2020 | F1 TOP

Bottas va pleca pole position în cursa de la Silverstone din fața lui Hamilton! Hulkenberg, locul 3 pentru Racing Point

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Marii Britanii după ce l-a învins cu numai 0.063 de secunde pe Lewis Hamilton. Nico Hulkenberg a obținut un excelent loc 3 pentru Racing Point.
Vineri, 07 August 2020 | F1 TOP

Bottas și Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Valtteri Bottas și Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Marii Britanii, în care Nico Hulkenberg îl înlocuiește din nou pe Sergio Perez la Racing Point.
Duminica, 02 August 2020 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Silverstone cu o pană în ultimul tur! Verstappen și Leclerc, pe podium după o pană suferită de Bottas cu două tururi înainte de final

Lewis Hamilton a obținut victoria pe circuitul de la Silverstone cu o pană în ultimul tur, iar Max Verstappen și Charles Leclerc au completat podiumul după o pană suferită de Bottas cu două tururi înainte de final.
Sambata, 01 August 2020 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Silverstone în fața lui Bottas! Verstappen și Leclerc, pe a doua linie a grilei de start

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Silverstone și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas. Max Verstappen va pleca de pe locul trei din fața lui Charles Leclerc.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Valtteri Bottas, Rusia, Charles Leclerc, cronica 2020, cronica cursa, cronica Rusia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru