Verstappen a câștigat cursa din Mexic. Hamilton, campion mondial după ce Vettel a terminat doar pe locul 4

de Daniel Popescu
Duminica, 29.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen a obținut victoria în Mexic, în timp ce Lewis Hamilton a devenit campion mondial cu două curse înainte de final chiar dacă a terminat doar pe 9, întrucât Sebastian Vettel a încheiat pe 4.

Marele Premiu al Mexicului a decis soarta titlului în sezonul 2017 și a oferit inclusiv un acroșaj între Lewis Hamilton și Sebastian Vettel, însă cursa în sine a fost în mare parte una lipsită de spectacol.

Plecat din pole position, Sebastian Vettel nu a avut parte de un start foarte bun, iar pilotul Scuderiei Ferrari a luptat roată la roată cu Max Verstappen și Lewis Hamilton înainte de intrarea în primul viraj. Verstappen a preluat conducerea pe exteriorul primului viraj, chiar dacă a fost forțat de Vettel să iasă de pe circuit, element care a generat și un acroșaj între cei doi.

Câteva secunde mai târziu, Vettel și Hamilton s-au lovit ușor în al doilea viraj. În urma coliziunii, pilotul Scuderiei Ferrari a suferit o avarie la aripa față, în timp ce Hamilton a înregistrat o pană la cauciucul dreapta-spate, astfel că ambii au intrat la boxe și au schimbat și cauciucurile. Vettel a ales să schimbe cu pneuri soft, în timp ce Hamilton a mizat în continuare pe ultrasoft, iar cei doi au ieșit în această ordine pe ultimele două locuri.

Între timp, retroradat pe locul 16 după înlocuirea motorului, Daniel Ricciardo a abandonat din cauza unei defecțiuni la unitatea de propulsie.

Verstappen și-a luat în serios poziția de lider în fața lui Valtteri Bottas și a lui Esteban Ocon, cu Nico Hulkenberg și Sergio Perez pe următoarele poziții în fața lui Kimi Raikkonen.

După evenimentele de la start, primul stint a fost unul lipsit de spectacol, iar singurul lucru demn de menționat a fost progresul lui Vettel până pe locul 8 în turul 31, în timp ce Hamilton a rămas pe ultima poziție și s-a plâns prin radio că este dificil să-l depășească pe Carlos Sainz.

Monotonia s-a stins în turul 32, când Brendon Hartley a abandonat pe linia dreaptă de start-sosire în urma unei defecțiuni tehnice, ceea ce a determinat comisarii să instituie regula Safety Car-ului virtual. Piloții de top au profitat de ocazie pentru a intra la boxe, iar Verstappen și Bottas au rămas pe primele două poziții și au mizat pe pneuri supersoft, fiind urmați de Raikkonen și Ocon cu pneuri soft.

Vettel a efectuat la rândul său o nouă oprire la boxe și a optat pentru cauciucuri ultrasoft, care i-au permis germanului să fie semnificativ mai rapid și să ajungă pe locul 4 în turul 58, însă misiunea de a ajunge pe locul 2 pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial a devenit dificilă: germanul avea de recuperat 23 de secunde față de Raikkonen și alte 17 secunde față de Bottas.

Conștient că este imposibil să ajungă pe locul 2, Vettel a redus ritmul și a terminat astfel pe locul 4, mai ales că Hamilton a progresat până pe poziția a nouă.

Astfel, chiar dacă a obținut cel mai slab rezultat al sezonului, Hamilton a câștigat cel de-al patrulea titlu mondial din carieră cu două curse înainte de final. Victoria i-a revenit lui Verstappen, aflat la al treilea succes al carierei, iar olandezul a fost acompaniat pe podium de Bottas și Raikkonen.

Mexic - Rezultate cursă:

Articol in curs de actualizare.

Comentarii (51)

  • Bravo Verstappen pentru victorie, impecabil, mai ales cand motoarele Renault picau ca mustele.
    Bravo Hamilton pentru al 4lea titlu. Frumos duelul cu Alonso.
    In primele doua curbe se vede clar cum Verstappen si Hamilton gresesc depasindu-l pe cel mai bun pilot.
    30 24
  • Razvan Dumitrache
    Urat gestul lui fetel. Mizerabil!
    22 22
  • CRISTIAN
    5 din 6 masini cu motor Renault (din care prima a lui RICCI - no surprise for me) abandoneaza si doar una termina cursa... pardon, castiga cursa...
    Ce motor o fi avut Maxutu azi, de racheta? si in rezervor iau turnat red-bull?
    Nu vreau sa ii stirbesc din merite intrucat s-a vazut clar ca, dupa ce a iesit victorios din primele viraje (cu mari emotii), nu a mai avut rival pe circuit... plus nou record de circuit...
    Oricum felicitari noului campion care a facut o cursa modesta de data aceasta.
    P.S. #Automarket, se vede ca aveati comentariul gata facut... nici macar nu a trecut linia de sosire (sau aproape simultan) si ati postat articolul... nu o luati ca pe un repros ci ca pe o remarca (in media e important sa fi primul).
    11 6
  • Levis Hamilton
    Vetel a comis o golaneala la start cu Lewis. A jucat murdar tot sezonul si nu s-a dezmintit. Din fericire nu i-a iesit. A castigat cel mai bun! Forza Lewis!!
    ps. sunt curios ce ar fi spus fanii lui vetel daca era invers.
    21 20
  • hei ce cursa ai vazut? VETTEL la acrosat pe Hamilton...Ham era deja in fata lui Vettel cand la atins in roata spate !! Dupa ce am vazut reluarile tind sa cred ca a facut-o voit ptr ca avea deja eleronull fata distrus dupa contactul cu Max si stia ca este obligat sa intre la boxe sa il schimbe!Si ce si-a zis hai sa-l fac pe Ham putin ca cine stie...
    31 15
  • Adrian
    Red Bull revine in 2018 ca prima forta in F1. Cu un Max si un Newey cu servicii full time la echipa, un motor Renault bine asistat de noua achizitie de la FIA....Ma astept si la Mclaren la un salt urias. Vom vedea. Vettel a pierdut pe mana lui si...a echipei.
    9 5
  • Lui Hamilton i-au tremurat mainile pe volan. A pilotat cu frica si fara fata de campion. Noroc de duelul cu Alonso, ca altfel nu nu a aratat nimic.
    20 31
  • Un sfarsit de campionat mondial ciudat....Vettel , ca si-n Baku si-a cam facut-o cu mana lui...Personal am crezut c-a facut-o intentionat si ca merita sa fie penalizat(chiar daca voturile negative vor incepe sa apara imediat) .Dar totul e bine cand se sfarseste cu bine : D Hamilton merita cu prisosinta acest titlu dar si Ferrari merita felicitarile pentru c-au dat o replica foarte buna si ca au intretinut suspansul pana mai spre sfarsitul sezonului...
    32 14
  • Se pare ca sunt prea ironic cateodata si nu se prinde lumea :)
    15 12
  • Iar in duelul cu Alonso s-a cam facut de ras pt ca a trecut foarte greu de o masina mult mai slaba.
    18 18
  • @DRS11
    Asta zic si eu, de cand a intrat in F1 ii tot tremura mainile. S-ar putea sa-i fie frig.
    16 6
  • @ DRS11 - Sa spui ca Hamilton a pilotat fricos mi se pare o imbecilitate mare...dovada ca n-a pilotat fricos a fost inceputul cursei cand s-a luptat pentru prima pozitie fara frica .Pe urma cred ca pur si simplu monoposdtul Mercedes s-a comportat destul de ciudat incat practic s-a tarat in urma unor monoposturi inferioare..
    21 10
  • Exact, aripa lui era distrusa, a vrut sa il ia si pe Lewis cu el. Nu inteleg de ce nu i-au facut nimic. Se vede cum din spate accelereaza in el el, nu din lateral sa spui ca a alunecat putin si nu a putut controla. Din spate a accelerat in roata lui Lewis. Am vazut de zeci de ori reluarea pe youtube.
    22 21
  • @ dubfire- de la spriț îi tremura mâinile :)))) În altă ordine de idei e de apreciat rabdarea de care ai dat dovada in cazul DRS11 dar eu nu mai am rabdare de amabilitati cu asemenea specimene :))) le-o trag direct fara menajemente:))))
    8 7
  • @ZZZ Nu-mi sta in fire sa jignesc oamenii in general, cu atat mai mult cand sunt amuzanti.
    11 4
  • Si inca ceva.Pe site-urile de specialitate azi circula stirea ca lui Ricciardo i-s-ar opune un motor nou pe monopost.Nu s-a intamplat asta asta si ricciardo va fi penalizat si-n Brazilia dupa ce a abandonat azi..
    9 3
  • Penibil fetel al tau....caracter mic si impotent...am spus chiar din inceputul anului ca nu ajunge sa se lupte pana in ultima cursa cu Hami. Nici pe 2 nu ramane. Hamilton un pilot mare!
    7 16
  • @ dubfire.o sa ai un loc in Rai :))) dar nu poti corecta lumea doar prin bunatate:)))
    7 5
  • Razvan Dumitrache
    gata! S-a ispravit chinul fanilor rosii!!!! looooool...Pot privi cu optimism spre 2021....
    10 8
  • dubfire si ZZZ - doi fini umoristi! Auzi la ZZZ - el nu mai are rabdare de amabilitati - de parca l-a intrebat careva cat e ceasul! Dar se grabeste el, oricum, sa raspunda: tare si prost! Va convine sau nu, Hamilton s-a chinuit astazi si nu a aratat ca un campion. A avut o evolutie stearsa, fara determinare. In alte curse trecea fluierand de Alonso, azi parca a avut trac. Asta in conditiile in care rivalul sau din acest sezon chiar a trecut fluierand de Alonso.
    Dubfire: nu esti chiar atat de ironic incat sa nu se prinda nimeni. Mi-am dat seama de ironie, sunt sigur ca si altii, doar ca nu am crezut ca trebuie sa-ti mai si spun asta. Am crezut ca te prinzi si tu, la randul tau, dar se pare ca nu. E greu tare!!!
    5 20
  • Normal ca vitelul a impuns intentionat ca doar atat il duce capul.Cartonul nu stie sa piarda demn.Din pacate,fanii sunt dupa chipul si asemanarea sa.GTS,Mircea 1985 si Chull stau ascunsi precum sobolanii si nu vor sa felicite CAMPIONUL.
    Cursa a fost slabuta si singurul moment interesant a fost duelul celor mai buni piloti (Hamilton si Alonso).Verstappen a fost pilotul cursei si a meritat victoria.Sper sa-i fure cartonului recordul de cel mai tanar campion.Max chiar merita si singurii care nu vad asta sunt fanii fierari.Publicul mexican este fenomenal.La cursele din Mexic si Anglia este cea mai frumoasa atmosfera iar publicul italian este cel mai necivilizat.
    MULTUMESC,CAMPIONULE!THANK YOU,CHAMP!GRACIAS,CAMPEON!

    1,2,3,4...cred ca urmeaza 5!
    12 16
  • @DRS11 Te rog nu te impacienta. Replica mea vizazi de ironie nu se referea la tine ci la shark, asta 1 la mana. Doi la mana, Hamilton nu avea de ce sa se grabeasca, pentru simplul fapt ca lui Vettel ii trebuia cel putin locul 2, pentru a mai ramane in carti. Trei la mana, ar trebui sa iei in considerare ca masinile de F1 nu au aceeasi performanta pe toate circuitele, din varii motive, mai ales ca cand unul in rosu da peste tine la inceputul cursei.
    22 6
  • Singurul care nu a aratat astazi a compion a fost vitelusul.Un campion nu intra in altii intentionat,un campion nu se plange ca un copil mic de toate fleacurile.Normal ca dupa ce "Honestly" a intrat intentionat in CAMPION, masina CAMIONULUI nu a mai mers la parametri normali.

    DRS11 probabil este unul din zecile de nume a celui mai "inteligent" fan fierari.Ma refer la gts.Asta si acum sustine ca votkan nu l-a slujit pe fetel
    si ca vitelul a reactionat corect in Baku.

    Mie mi-e mila de fanii fierari.Saracutii au intrat in depresie.Au trecut 10 ani si titlul nu l-au mai pupat.Si mai urmeaza multi ani in care Lewis si Max le vor da multe crize de nervi.
    12 10
  • Nu cred ca Vettel l-a faultat intentionat pe Hamilton la start, a fost bulibaseala prea mare. Au fost trei piloti aproape unul langa altul - cum sa se termine OK ? Acum Vettel trebuie sa munceasca pentrul locul 2 pentru ca Bottas ii sufla in ceafa. Anul trecut Ferrari a iesit pe locul 2 si s-a ales cu mai multi bani decat Mercedes, deci locul 2 nu-i chiar asa de rau.
    https://www.youtube.com/watch?v=USKAwa8rad8
    13 6
  • Felicitari Hamilton si echipei Mercedes. Le merita cu prisosinta chiar daca un anumit pilot i-a taiat pneul spate. Bucuros si pentru progresul Mclaren, chiar daca s-au batut pentru un singur punct, cursa facuta de Alonso cu un motor slab a fost de un inalt nivel. Astept Era Renault cu mult interes.
    13 8
  • Felicitari AMG Petronas pentru ambele titluri castigate in acest an. Sa speram ca la anul o sa fie anul Ferrari si daca nu, macar sa vedem curse frumoase cu titluri castigate in ultima etapa, pe pista si nu cu ajutorul unor kamikaze care se cred in jocul virtual F1_2017.
    Bravo Vettel, ai demonstrat ca esti cel mai bun, si daca iti pastrai capul pe umeri nu aruncai atatea puncte aiurea lui Ham.
    Fortza Ferrari!

    @ Mclaren_Mircea_1984
    Din comm-ul tau ai demonstrat inca o data ( daca mai era cazul), ca tu defapt nu esti fanul nimanui, sau mai exact singurul tau target este Ferrari.
    Din primul tau comm. nu rezulta ca ai totusi o varsta, te comporti ca un cocalar de 15-16 ani.
    No offence dude!!!!
    20 9
  • Primele curse de F1 le-am văzut pe un televizor alb-negru Venus, când eram la grădiniță.
    Nu înțelegeam de ce se învărt ăia pe acolo, fără să se depășească sau să se ciocnească, cum vedeam eu în filme. Formula 1 mă plictisea de moarte.
    La sfârșitul cursei câștigau unii piloți perciunați cu părul vâlvoi, care-și turnau șampanie pe cap.
    Rotmans, Marlboro nu-mi spuneau nimic atunci (le citeam pe masini). Nu știam ce mașini sunt alea Brabam, Meclarăn, Lotus. De Ferari și Ford mai auzisem.
    Dar tot auzeam Fitipaldi, Fitipaldi, Lauda, Andreti, Șectăr și Ics (mi-au rămas în minte).

    Îmtrebare. cam în ce an mă uitam eu la F1, de mi-au rămas numele alea în memorie? :)

    E prima cursă de F1 din ultimii 5 ani pe care am urmărit-o și asta a fost din întâmplare.

    N-am nicio simpatie, nici la constructori, nici la piloți.

    L-am mai văzut pe Hamilton în curse pe când era puști.
    Pot să spun că a evoluat. E mai cerebral. Mie mi-a plăcut cum a pilotat și a recuperat.
    Și Vettel mi-a plăcut și... Alonso :).
    De și Verstappen nu știu ce să zic, s-a dus și dus a fost. :)
    19 2
  • Nici o penalizarare nimic?Pai s-a vazut din spatiu ca ce a facut Vettel a fost din pura intentie si nesimtire.Nu asa se comporta un campion mondial.Cursa asta a fost cea mai frumoasa chiar daca a fost lipsita de spectacol datorita finalului care a fost motiv de sarbatoare.Sa speram ca la anul sa avem parte de mai multe curse cum au fost la Austin sau Baku si desigur cel mai bun sa castige.
    9 15
  • Urat ce sa facut acolo Vettel, nu stiu daca a fost voit sau nu dar de max ce sa zicem, el matura pista pe toate partile, depaseste prin afara circuitului, o fi el rapid, talentat dar aroganta lui le depaseste pe toate, daca nu are loc pe circuti ii forteaza pe toti cat sa aiba 2 roti pe circuit si sa nu fie penalizat, cam prea forteaza la limita regulamentului.
    Toate ca toate dar ce monopost avea Rbr, ce se intampla cu monopostul si motorul lui Ricci? Nu e deloc fair play ce se intampla in echipa aia, o sa aiba soarta lui Webber! In orice caz, cei 2 au monoposturi diferite, se vede clar, Ricci deja e descumpanit si nu mai comenteaza, sa nu aiba soarta lui Kvyat. Sa ii puna la dispozitie acelasi monopost!
    Oricum, alta nesimtire grosolana, cum are voie un reprezentant Fia caruia i-au trecut prin maini toate componentele tehnice sa aiba voie sa semneze contract cu un constructor din formula 1? Grosolanie!
    Asta nu mai au politica de confidentialitate?
    18 2
  • Max e noul Schumacher. Cred ca si Schumacher ar fi de acord daca l-ar vedea.
    14 7
  • Voi astia care sustineti ca Vettel l-a 'taiat' intentionat pe Ham ... ar trebui sa va dati seama ca Vettel nu-si permitea sa riste un abandon (la pachet cu Hamilton) pe cand lui Ham i-ar fi convenit de minune. Dar stai, chiar i-a folosit. Nu spun ca Ham ar fi facilitat intentionat acrosajul, spun doar asta: contextual Vettel avea nevoie de o cursa perfecta, incidentele de genu il defavorizau de fapt.
    11 8
  • Nu ai cum sa intelegi F1 daca tu comentezi un fapt cert. Mai intereseaza`te, mai uita`te vreo 5-10 ani la curse in general si apoi o sa intelegi ca un pilot experimentat ca Vettel ii poate pune o lama de pe aripa fata oricarui pilot, oriunde vrea.... D-aia sunt in F1 numai piloti de top....Vezi si Rosberg vs Hamilton la Spa cu i-a taiat anvelope....Vezi si....da ce sa-mi bat capul cu tine....
    5 11
  • Nu e chiar asa, poate a fost voit, poate nu, voit pentru ca ii luase fata datorita lui Verstappen care s-a pozitionat in fata lui Vettel in curba 3, facilitandu-i accesul lui Hamilton.
    De asemenea, nici Vettel nu-si permitea un astfel de gest, el era in cursa pentru castogarea locului 1 si doar putea spera la un abandon a lui Hamilton.
    Daca e sa o luam asa, vedeti ce a facut Lorenzo ca sa treaca de el Doviziozo, s-a prefacut in acul de par de la Sepang, pare ca s-a dezechilibrat intentionat dar el a declart ca a simtit o lipsa de aderenta de pe puntea fata. S-a vazut la final cum l-a imbratisat Gigi Dalignia pentru ca i-a cedat locului lui Dovi.
    10 1
  • cat de infantil sa fii sa nu vezi cum se fac praf aripile fata la cel mai mic contact... si repet, Vettel avea nevoie de victorie in primul rand, abia apoi mai conta ce realiza si Hamilton. O trecere pe la garaj sa schimbe aripa insemna sfarsitul luptei la titlu pentru sezonul asta.

    ps: ca ma amuza astia care iti arunca in fata, in loc de argumente, presupusa lor cunoastere a F1
    10 6
  • "un pilot experimentat ca Vettel ii poate pune o lama de pe aripa fata oricarui pilot, oriunde vrea...."

    Iar aripa se sparge in mii de bucatele...
    11 2
  • Situatia actuala de la RBR seamana foarte mult cu cea din momentul in care Vettel a venit la RBR: putin cate putin Webber a fost trecut pe planul al doilea, asa cum in prezent se intampla cu Ricciardo. Ceea ce s-a intamplat in ultimele doua curse confirma toate acestea: in conditiile in care Verstapen se lupta pentru victorie, coechipierului i se intampla tot felul de defectiuni tehnice. Pacat de Ricciardo, cred ca e folosit pe post de cobai.
    7 5
  • Si mai mult decat atat, Rccioardo e si el australian, nu ca ar conta, dar parca se incadreaza si mai mult in peisaj.
    5 2
  • Unii aleg sa creada in dzeu sau Gizas, altii in faptul ca Pamantul e plat si Soarele se invarte in jurul lui, sau ca suntem singuri in Univers, dupa cum altii cred ca RBR l-au faultat pe Webber si acum pe Ricci, sau Mercedes pe Ham, anul trecut. Toate au acelasi numitor comun, ne place sa credem, pentru ca daca e sa luam faptele pe care ne bazam, la bani marunti, sunt apa de ploaie.
    7 4
  • PS Probabil ca in prima parte a sezonului cand masina lui Verstappen facea 'poc', RBR il lucra pe olandez. :)
    7 4
  • @dubfire
    Pai trebuie denigrat putin pustiul asta, MAX, de catre fanii unui anumit pilot inchipuit ca fiind cel mai bun desi rezultatele si curajul de a lupta la varf langa cei mai buni, lipsesc
    1 7
  • BV Mercedes
    BV Hamilton

    un titlu meritat atat la echipa cat si la piloti

    @mircea
    dc ai vazut cursa poate ai observat faptul ca cei care trebuia sa ia orice fel de masura impotriva lui Vettel si Ham au decis ca a fost incident de cursa ...
    da nah ... dc Ham s-a plans cu jumatate de gura ... tu deja iei litera de lege

    by the way
    nici macar cei de la MB nu au considerat ca a fost ceva intentionat ...

    schimba-ti nick-ul ca te doare pe tine in basca de McLaren sau de Alonso ...
    tu esti un idolatru pentru hamilton

    abia astept ca Ham sa piloteze pentru Ferrari

    Forza Ferrari 2018!
    12 4
  • Dupa parerea mea , Vettel a incercat manevra lui Schumacher din 1997 când acesta a incercat sa-l scoata de pe circuit pe Villeneuve la Jerez..Chiar daca sa zicem ca n-a fost intentie asta arata faptul ca Vettel in situatii tensionate nu-i prea proceseaza mintea .Si asta s-a vazut si la Baku si la Singapore când a pierdut puncte pretioase pe mana lui..
    7 6
  • Mie personal , Verstappen imi aminteste de Michael Schumacher ca stil de pilotaj.Sper totusi ca atunci când va fi in lupta pentru titlu sa nu faca ce-a facut Schumacher la Jerez in 1997. Oricum genul acesta pilot face F 1 mai atractiva
    8 3
  • Razvan Dumitrache
    Fetelica a vazut ca si-a compromis pozitia la start, a trecut
    3 4
  • Razvan Dumitrache
    Vettelica a vazut ca si-a compromis pozitia la start, a trecut Max ca o vijelie, a trecut si Lewis asa ca si-a spus ca nu mai are nimic de pierdut si i-a pocnit-o in dos britanicului ca deh, ce avea de pierdut, asa poate ca, cu un abandon la Lewis si el pe 2 avea sanse, nu? Ca daca n-a fost intentionat facuta inseamna ca e un pilot foarte slab. Oricum nu iese bine.

    Daca cu masina din 2017 a dat-o in bar cu niste gafe de incepator, in 2018 nu va face NIMIC.ZERO!! Cum le spuneam ciuripailor fani ai lui fetel la inceput de an, cand erau ridicol de optimisti. In 2019 vor lupta nu doar cu Mercedes...ci cu...NEWEY. Remember? Si cu Mad Max!!

    Hai Froza Fierari Forever!!

    Sa vedem daca termina championu pe 2! Ca nu-i gata.
    7 7
  • Cine e campion mondial? Cum, nu e fetel? Nici macar nu mai conteaza in lupta pentru titlu? :))))vai vai vai...ce imi place sa-i vad pe unii cum injura pe unele pagini de "f1" pe fb....
    4 5
  • 1 la mana

    Aripa lui Vettel era deja afectata dupa ce a atins inainte roata dreapta spate a lui Verstappen, iar Vettel a vazut asta deoarece videou-ul este de pe camera on board a lui.

    2 la mana
    Cu bucatzi din aripa fatza deja rupta de la contactul cu Max el oricum ar fi intrat sa schimbe. Dar cand si Ham a trecut in fatza lui pe urmatotul viraj, pentru Vettel era de totul sau nimic. Aripa distrusa, pozitie a 3, in spatele lui Lewis, trebuia sa ii faca ceva pagube la masina si lui Lewis. Asa ca mai lasati povestile astea ca nu putea risca s aisi rupa aripa lui fatza, deoarece din lupta cu Verstappen, el deja oricum isi rupsese aripa, iar cad si Ham a trecut de el, era clar ca era ultima lui sansa.
    7 7
  • @ Mclaren_Mircea_1984

    Tie ti-a luat mai mult sa scri asta decat s-o gandesti logic.
    In acele 2, 3 sec cat a durat sa iasa cei trei din Solana crezi ca Vettel a avut timp sa gandeasca ceea ce spui tu?
    Wtf man? Te-am crezut un specialist in domeniu, dar vad ca ai luat-o razna de tot...!
    4 3
  • Nu trebuie sa fii un specialist sa intelegi manevra gunoiului. Ce masa i-a trebui lui sa accelereze in Lewis din spate. Practic l-a lovit mai mult din spate decat din lateral. Nu il mai scoate atata. Nu vezi ca ii un maimutoi cretinoid, il ia toti dracii cand il apuca il apuca face niste manevre inexplicabile, zici ca ii ia D-zeu mintile. Nu se controleaza, de fapt nu poate. Un porc de om si un gunoi ferrarist. Dar oricum nu i-a iesit, Lewis tot a iesit campion. Cu titlurile castigate cu Newey va si ramane. Cred mca si Ricciardo e mai bun ca el, nu mai zic de Ham, Alonso, Vestappen. El e cu Bottas si Kimi.
    3 6
  • pacat ca vetel a intrat in ham, ar fi fost o batalie mai interesanta in 3 acolo la varf
    2 1
  • https://www.youtube.com/watch?v=UiOGSiEwHM0
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru