Cronica

Vineri, 29 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Abu Dhabi: sesiuni cu accidente pentru Vettel și Leclerc

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere de vineri din Abu Dhabi, în care Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost pe rând victimele unor accidente ușoare.
Duminica, 17 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat la Interlagos! Leclerc și Vettel au abandonat după un acroșaj în finalul cursei

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Braziliei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel au abandonat în urma unui acroșaj în finalul cursei. Pierre Gasly și Lewis Hamilton au completat podiumul.
Sambata, 16 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei din fața lui Vettel și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce i-a surclasat pe Sebastian Vettel și Lewis Hamilton cu mai puțin de două zecimi de secundă.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat cursa din Statele Unite! Hamilton a devenit campion mondial pentru a șasea oară

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu al Statelor Unite, în timp ce Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial pentru a șasea oară cu două curse înainte de finalul sezonului.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position în cursa din Statele Unite! Hamilton, doar locul 5

Valtteri Bottas va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite, în timp ce Lewis Hamilton va fi doar al cincilea în cursa în care poate deveni campion mondial pentru a șasea oară.
Duminica, 27 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Mexic! Vettel și Bottas urcă pe podium, Leclerc termină pe patru o strategie cu două opriri

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Mexic în fața lui Sebastian Vettel și Valtteri Bottas, în timp ce Charles Leclerc a încheiat doar pe locul patru o strategie cu două opriri.
Sambata, 26 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din Mexic

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în sesiunile de antrenamente de vineri din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului.
Duminica, 13 Octombrie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat Marele Premiu al Japoniei! Vettel, locul doi după un start ratat, Hamilton urcă pe podium

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Suzuka după ce a profitat de startul ratat al lui Vettel, care a reușit ulterior să reziste în fața unui atac final al lui Lewis Hamilton pentru a încheia pe locul doi.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc și Verstappen, cei mai rapizi în antrenamentele din Rusia: echilibru între Ferrari și Red Bull

Charles Leclerc și Max Verstappen au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Rusiei.
Sambata, 07 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc, pole position la Monza în fața lui Hamilton și Bottas! Final bizar de calificări: aproape toți piloții au ratat ultimul tur rapid

Charles Leclerc va pleca din pole position în Marele Premiu al Italiei după ce aproape toți ceilalți piloți nu au reușit să înceapă la timp ultimul tur rapid de circuit. Grila este completată de Lewis Hamilton, Valtteri Bottas și Sebastian Vettel.
Vineri, 06 Septembrie 2019 | F1 TOP

Echilibru pe circuitul de la Monza: Leclerc și Hamilton, despărțiți de numai 0.068 secunde în antrenamente

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri de Formula 1 din cadrul Marelui Premiu al Italiei, însă lupta dintre Ferrari și Mercedes se anunță echilibrată după ce Lewis Hamilton a fost cu numai 0.068 secunde mai lent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 30 August 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de la Spa-Francorchamps: Leclerc și Vettel, cei mai rapizi

Charles Leclerc și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Spa-Francorchamps și confirmă că Ferrari este favorită la victorie în fața rivalilor de la Mercedes și Red Bull.
Sambata, 03 August 2019 | F1 TOP

Verstappen relansează lupta pentru titlu: pilotul Red Bull a obținut pole position-ul în Ungaria în fața lui Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring și a relansat lupta pentru titlul mondial după ce i-a învins pe cei doi piloți Mercedes, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Vineri, 02 August 2019 | F1 TOP

Red Bull oferă indicii că poate lupta pentru victorie la Hungaroring: Hamilton și Gasly, cei mai rapizi în antrenamente

Lewis Hamilton și Pierre Gasly au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull a oferit indicii că poate lupta cu Mercedes pentru victorie.
Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Duminica, 14 Iulie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone! Bottas și Leclerc au completat podiumul, iar Vettel l-a acroșat din spate pe Verstappen

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas la boxe. Charles Leclerc a urcat pe podium, în timp ce Sebastian Vettel l-a acroșat puternic din spate pe Max Verstappen.
Sambata, 13 Iulie 2019 | F1 TOP

Bottas va pleca din pole position la Silverstone după ce l-a învins pe Hamilton cu numai 0.006 secunde! Leclerc, locul trei pe grilă

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa de la Silverstone după ce l-a învins cu numai 0.006 secunde pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton. Charles Leclerc va pleca de pe locul trei, în timp ce Sebastian Vettel va fi doar al șaselea.
Vineri, 12 Iulie 2019 | F1 TOP

Gasly și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 de la Silverstone

Pierre Gasly a fost cel mai rapid pentru Red Bull în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone înainte ca Mercedes să revină în frunte în a doua sesiune prin Valtteri Bottas.
Duminica, 23 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat fără emoții cursa din Franța! Bottas și Leclerc au completat podiumul, Vettel a obținut locul cinci

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții cursa de Formula 1 de la Paul Ricard, în timp ce Valtteri Bottas și Charles Leclerc au completat podiumul. Sebastian Vettel i-a depășit pe piloții McLaren și a terminat pe cinci în spatele lui Max Verstappen.

Tag-uri similare

McLaren, Hamilton, Button, cronica, Marele Premiu al Turciei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru