Cronica

Duminica, 09 Aprilie 2017 | F1 TOP

Hamilton, victorie fără emoție în China! Vettel și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Chinei în fața lui Sebastian Vettel și Max Verstappen într-o cursă animată în special în prima parte după startul pe pneuri intermediare.
Vineri, 07 Aprilie 2017 | F1 TOP

Antrenamentele din China, ruinate de vreme: Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune. A doua sesiune a fost abandonată

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din China, în care piloții au ieșit pe circuit doar circa 30 de minute. A doua sesiune a fost abandonată din cauza vremii.
Duminica, 26 Martie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa din Australia și a obținut prima victorie a Scuderiei Ferrari după un an și jumătate

Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit pe Lewis Hamilton în urma unei strategii mai bune la unica oprire la boxe. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas.
Sambata, 25 Martie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Australia! Vettel îl învinge pe Bottas în lupta pentru locul doi

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Australia, în timp ce Sebastian Vettel a reușit să se infiltreze pe locul doi între cei doi piloți Mercedes.
Vineri, 24 Martie 2017 | F1 TOP

Debut în forţă pentru Mercedes: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Australia

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în cele două sesiuni de antrenamente libere din Australia, iar Ferrari a reuşit să se infiltreze pe locul doi prin Sebastian Vettel.
Duminica, 30 Mai 2010 | F1 TOP

Hamilton a câştigat Marele Premiu al Turciei!

Lewis Hamilton a câştigat cursa de la Istanbul şi a semnat dubla pentru McLaren alături de Jenson Button după ce a profitat de o coliziune între Mark Webber şi Sebastian Vettel.

Tag-uri similare

McLaren, Hamilton, Button, cronica, Marele Premiu al Turciei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru