Sebastien Loeb şi Fernando Alonso se transformă în personaje animate în Cars 2

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 15.02.2011
Cars 2, al doilea episod al seriei animate dezvoltate de Pixar şi Disney, va avea personaje inspirate din lumea reală. Nu lipsesc Loeb, Alonso sau modele de top ale industriei.

Compania Pixar, cea care produce a doua parte a filmului de animaţie Cars, a dezvăluit 12 noi personaje care îşi vor face debutul în filmul care va apărea pe marile ecrane în luna iulie. 

Toate cele 12 personaje noi reprezintă variantele animate ale unor maşini celebre ale lumii. Astfel, avem în Cars 2 vom avea de-a face cu versiunile ceva mai amuzante ale maşinii lui Serbastien Loeb din WRC, ale monopostului de Formula 1 pilotat de Alonso sau cu reprezentanţii familiei Topolino, trimiteri evidente la strămoşii actualului Fiat 500.

Maşina care personifică exemplarul C4 WRC cu care Loeb a câştigat ultimele ediţii ale Campionatului Mondial de Raliuri se numeşte Raoul ÇaRoule. Conform caracterizării realizate de producătorii filmului, s-a născut în Alsacia - la fel ca Sebastien Loeb - şi a făcut parte din "Circul Maşinilor" în Franţa, acolo unde "a învăţat tehnica gymkhana". Trimiterile la Loeb continuă atunci când aflăm că Raoul ÇaRoule a câştigat noua raliuri consecutive.

Un alt personaj foarte interesant este Francesco Bernoulli, maşina făcând trimitere clară la monoposturile pe care Ferrari le aliniază în Formula 1 prin faptul că eleronul spate este vopsit în culorile Italiei iar maşina este predominant roşie. O apariţie notabilă este şi cea a a lui Nigel Gearsley, care personifică Aston Martin-ul DBR9 care a cîştigat în cursa de 24 de ore de la Le Mans acum câţiva ani. 

Familia Topolino (Mama Topolino şi Uncle Topolino) reprezintă personificarea celor doi strămoşi ai actualului Fiat 500, în timp ce celelalte personaje vin şi ele să acopere modele pline de istorie ale industriei auto din anii anteriori (AMC Gremlin, AMC Pacer sau Jeep Grand Cherokee).

Citeşte mai multe despre Cars 2 pe Cinemagia.ro

via | Pixar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru