Senna ar putea pilota in DTM

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.03.2009
Bruno Senna negociaza cu Mercedes posibilitatea de a concura in sezonul 2009 al Campionatului German de Turisme.

Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, a ratat sansa de a debuta in Formula 1 in acest an, dupa ce echipa cunoscuta in prezent drept Honda Racing a preferat sa continue cu Rubens Barrichello.

Ramas fara posibilitatea de a reveni in GP2, Senna risca sa nu aiba ocazia sa piloteze in motorsport in acest an, insa cei de la Mercedes par decisi sa ii ofere o mana de ajutor.

Constructorul german analizeaza posibilitatea de a-l aduce pe brazilian in Campionatul German de Tursime (DTM), insa deocamdata totul se rezuma la discutii.

"Sunt discutii, dar nu s-a luat nicio decizie. Campionatul DTM incepe cu o luna mai tarziu in acest an, pe 17 mai, asa ca avem inca patru saptamani in plus pentru a definitiva linia de piloti. Bineinteles, ar fi bine sa il avem pe Senna in DTM, dar sunt simple speculatii daca se va intampla. Este clar ca nici cel mai bun nume nu te ajuta daca nu ai viteza necesara. Dar Bruno a demonstrat deja in Formula 3, in GP2 si in testele din Formula 1 ca are viteza", a declarat Norberg Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, pentru agentia germana de presa SID.

Campionatul DTM este cunoscut pe plan intenational pentru multitudinea de piloti din Formula 1 care concureaza aici, printre cele mai grele nume fiind cele ale lui Mika Hakkinen, Jean Alesi sau Heinz-Harald Frentzen.

Via | Reuters

Taguri: DTM, Senna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru