Senna rămâne la Hispania pentru restul sezonului 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.07.2010
Hispania Racing a anunţat că Bruno Senna va rămâne la echipă pentru restul sezonului, deşi a fost înlocuit de Sakon Yamamoto la Silverstone.

Viitorul lui Bruno Senna la Hiipania Racing a fost în dubiu timp de aproape 24 de ore, după ce echipa spaniola a anunţat joi că pilotul de teste Sakon Yamamoto îl va înlocui pe brazilian pe tot parcursul Marelui Premiu al Marii Britanii.

Ambele părţi au refuzat să comenteze situaţia până în această după-amiază, când Hispania Racing a emis un comunicat de presă în care susţine că Yamamoto a primit o "oportunitate" valabilă pentru un singur Mare Premiu pentru a-şi demonstra calităţile.

În plus, spaniolii au dezvăluit ca Senna va rămâne pilot titular al echipei pe tot parcursul acestui sezon. "În ceea ce priveşte zvonurile privind situaţia lui Bruno Senna cu Hispania Racing, echipa doreşte să confirme că Bruno Senna are întregul sprijin al echipei spaniole, că rămâne unul dintre piloţii oficiali ai Hispania Racing şi că va continua să piloteze în cursele rămase din sezonul 2010 al Formulei 1", se precizează în comunicatul de presă al echipei.

Chiar dacă Hispania a dezvăluit motivul pentru care Yamamoto l-a înlocuit pe Senna, anunţul făcut în ultimul moment şi lipsa de reacţie din ultimele 24 de ore sugerează că la mijloc ar putea exista anumite neînţelegeri în privinţa contractelor publicitare.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru