Senna şi de la Rosa, în pericol să-şi piardă locul în echipă

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 02.06.2010
Bruno Senna şi Pedro de la Rosa riscă să-şi piardă locurile în Formula 1 la Hispania Racing şi, respectiv, BMW-Sauber.

Presa internatională a început să speculeze tot mai intens posibilele schimbări în cadrul echipelor la jumătatea acestui sezon.

Printre piloţii care ar putea fi trecuţi pe linie moartă se numără şi Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, despre care publicaţia italiană Autosprint susţine că va fi înlocuit de japonezul Sakon Yamamoto. De altfel, primele speculaţii în acest sens au apărut chiar în momentul în care Yamamoto a fost numit pilot de rezervă şi de teste al echipei Hispania Racing.

Brazilianul este conştient de acest pericol, însă susţine că şi-ar putea arăta adevăratele calităţi dacă ar pilota un monopost competitiv. "Este foarte dificil, dar la momentul potrivit, cu echipa potrivită şi cu maşina potrivită pot fi campion mondial", a explicat el.

O altă mutare este preconizata la BMW-Sauber, acolo unde veteranul Pedro de la Rosa ar putea fi înlocuit de tânărul pilot italian Luca Filippi, care în prezent concurează în GP2.

Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia ItaliaRacing, însă mutarea este mai puţin probabilă decât în cazul lui Senna prin prisma vastei experienţe pe care o are de la Rosa în Formula 1.

Via | GMM

Comentarii (4)

  • lol
    Numele lu' unchiu' nu ajuta la nimic, eh?
    5 6
  • Mobius
    Bruno
    Deocamdata chiar nu are masina.
    4 3
  • ceau
    nu inteleg de unde si pana unde e asta,cu Bruno,mai ales ca e constant mai rapid decat Chandok!!!
    5 4
  • Bruno
    Hispania e capra raioasa din F1 si ei se iau de Bruno? Chandok a rupt masina mai des decat Bruno, si a fost constant mai lent decat Bruno. Singura motivatie pentru care ar putea sa renunte la Senna si sa il tina pe Chandok sunt bani din sponsorizari.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru