Senna va pilota gratis pentru Campos

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.11.2009
Bruno Senna a dezvaluit ca nu va fi platit de Campos in sezonul 2010 si ca toate celelalte echipe din Formula 1 i-au cerut minim 5 milioane de euro pentru a concura in Formula 1.

Bruno Senna va debuta in Formula 1 in sezonul 2010 dupa ce a semnat o intelegere in acest sens cu Campos Grand Prix, insa brazilianul a dezvaluit ca a ales aceasta echipa pentru ca a fost singura care nu i-a solicitat o suma de bani in schimbul contractului. Nepotul regretatului Ayrton Senna spune ca a negociat cu aproape toate echipele, insa fiecare dintre acestea i-au solicitat 5 milioane de euro pentru a parafa intelegerea.

"Am vorbit cu toate echipele, cu exceptia celor de la Ferrari. Toate au vrut cel putin 5 milioane de euro pentru a semna. Am obtinut o intelegere cu Campos pentru ca a fost singura care a vrut sa semneze cu mine chiar daca nu am venit cu niciun ban. A fost singura oferta pe care am primit-o fara nevoia de a aduce sponsori", a explicat Senna pentru o televiziune din Brazilia.

In acest context, Senna spera sa atraga sponsori personali pentru a obtine venituri pe parcursul contractului cu Campos. De altfel, Campos mizeaza pe faima numelui Senna pentru a atrage sponsori la echipa, pe langa castigul de imagine obtinut in urma anuntarii contractului.

Numele coechipierului lui Senna pentru 2010 nu a fost inca anuntat, insa se vehiculeaza ca acesta va fi Pedro de la Rosa, actualul pilot de rezerva al echipei McLaren.Campos Grand Prix va deveni in sezonul 2010 prima echipa spaniola din Formula 1.

Via | ManipeF1

Taguri: Campos, Senna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru