Senna vrea sa devina campion mondial in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Bruno Senna a admis ca numele pe care il poarta l-a ajutat sa obtina contracte importante in cariera, insa crede ca are talentul necesar pentru a deveni campion mondial in Formula 1.

Bruno Senna a semnat recent un contract de pilot cu echipa Campos Grand Prix, care va debuta in Formula 1 in sezonul urmator. Brazilianul in varsta de 26 de ani si-a construit reputatia in jurul numelui pe care il poarta, fiind nepotul regretatului campion mondial Ayrton Senna.

Cu toate acestea, el spera sa isi construiasca propriul nume in Formula 1 si spune ca visul sau este sa devina campion mondial.

"Sper ca in scurt timp toata lumea isi va aminti de mine ca Bruno, si nu dupa numele de familie al unchiului meu. M-am obisnuit cu asta si, chiar daca m-a ajutat la inceput sa gasesc sponsori si contacte, trebuie sa ai un talent natural pentru a fi pilot. Vreau sa castig puncte pentru noua mea echipa si sa fim cei mai buni dintre toate echipele noi. Pe termen lung mi-ar placea sa fiu campion mondial in Formula 1, pentru ca nu este suficient sa ajung aici", a declarat Senna in cadrul unei conferinte de presa in care a fost prezentat oficial la Campos Grand Prix.

Via | Autosport

Taguri: Campos, Senna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru