Spa, antrenamente 3: Heidfeld, cel mai bun timp

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 29.08.2009
Nick Heidfeld a realizat cel mai bun timp in ultima sesiune de antrenamente, in timp ce Adrian Sutil si Romain Grosjean au produs surprize placute.

Ultima sesiune de antrenamente libere a produs cateva surprinze majore in clasament, rasturnand complet ierarhiile cunoscute. Nick Heidfeld a fost creditat cu cel mai bun timp dupa ce a fost cronometrat cu 1:45.388, pilotul echipei BMW-Sauber fiind secondat de Jarno Trulli.

Adevaratele surprizele au fost insa consemnate in dreptul lui Adrian Sutil si Romain Grosjean, care au ocupat locurile 3 si, respectiv, 4 in fata lui Timo Glock si Robert Kubica.

Campionul mondial Lewis Hamilton a ocupat doar locul 9, fiind urmat de liderul clasamentului Jenson Button si de rivalul sau de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Rubens Barrichello s-a multumit doar cu locul 16, in timp ce Red Bull Racing a fost lovita din nou de probleme tehnice. Sebastian Vettel a ocupat doar locul 14 in topul diminetii, in timp ce Mark Webber nu a efectuat niciun tur cronometrat.

Pilotul australian a inregistrat probleme la motor si va fi nevoit sa utilizeze o noua unitate pentru calificarile din aceasta dupa-amiaza. Conform regulamentului, fiecare pilot poate utiliza maxim 8 motoare pe sezon, astfel ca Webber nu va suferi nicio penalizare pe grila de start.

Este cel de-al treilea motor pe care Red Bull Racing il pierde in decurs de numai 8 zile, dupa ce vettel a "distrus" alte doua unitati in Marele Premiu al Europei.

Rezultatele complete ale sesiunii sunt disponibile aici.

Calificarile pentru Marele Premiu al Belgiei se vor desfasura incepand cu ora 15:00, ora Romaniei.

Comentarii (5)

  • BMW
    bine s-au mai antrenat cei de la BMW si Toyota:)
    0 0
  • ...
    cred ca red bull vor renunta la motoarele renault. 3 motoare intr-o saptamana ii cam mult.
    0 0
  • fisichela
    dc. nu l-ati bagat si pe el la pariuri pt. pole si castigator cursa ?!
    0 0
  • calificari
    ei, Mirciulica,cind iti spunea tata sa astepti calificarile si apoi sa vorbesti,ai crezut ca sint nebun.Experienta tata isi spune cuvintul ,altfel te umpli de ridicol si rid prietenii de tine.V-am spus ca poate sa cistige oricine la SPA si poate ca nu m-ati crezut.uite ca am avut dreptate. Si stai sa vezi cursa ,ca daca o sa ploua putin o sa-l vezi peHAMI IN FATA ,si iar o sa jubilezi....
    0 0
  • @hasu doamne da sa ai gura de aur...
    Sa ploua la Spa, dar din pacate sunt 20% sanse sa ploua duminica. O sa jubilez daca o sa fie Lewis in fata, clar :) M-am inselat in legatura cu antrenamentele de vineri recunosc, dar eram prea exuberant cand l-am vazut pe Lewis pe primul loc :).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru