Webber va utiliza la Silverstone fostul şasiu al lui Vettel

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.07.2010
Mark Webber va concura în Marele Premiu al Marii Britanii cu şasiul folosit anterior de coechipierul său Sebastian Vettel pană la Monte Carlo.

Mark Webber a suferit cu două săptămâni în urmă la Valencia unul dintre cele mai spectaculoase accidente din acest an, deteriorându-şi grav monopostul Red Bull RB6 după ce a "zburat" prin aer şi s-a izbit violent de pneurile de pe marginea circuitului.

Şasiul utilizat de australian ar putea fi reparat la timp pentru următoarea etapă de la Silverstone, însă Red Bull a decis să-i ofere lui Webber şasiul cu numărul 3, care a fost utilizat de Sebastian Vettel pană la Marele Premiu al statului Monte Carlo,

Germanul a renunţat la sasiul respectiv după două curse în care s-a plâns de numeroase probleme de natură tehnică, fapt consemnat şi de rezultatele obţinute în acele Grand Prix-uri. Cu toate acestea, echipa a descoperit între timp cauzele problemelor şi a efectuat reparaţiile necesare pentru a evita repetarea acestora, motiv pentru care şasiul îi va fi oferit lui Webber. De asemenea, acesta este şasiul cu care Vettel a obţinut victoria în Marele Premiu al Malaeziei.

Între timp, sasiul utilizat de Webber în Marele premiu al Europei va fi reparat şi utilizat ca şasiu de rezervă în situaţii extreme.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • rayn380
    sasiu
    Sper ca va concura cu acest sasiu "refurbished"(mai mult sau mai putin spus), doar temporar, pana ii vor construi unul nou, iar asta pana la urmatoarea cursa de la Hockenheim. Sper ca nu il vor sabota cumva, si-l vor promova pe Vettel ca si pilot no 1, ceea ce mi se pare o mare tampenie din partea unor echipe sa adoptezi acest "stil" , mai ales cand in cadrul echipei ai parte de doi piloti foarte valorosi care se pot bate unul cu altul de la egal la egal. Evident ca trebuie sa-i temperezi si sa fie respect intre ei, atat in cursa cat si in afara acestora.....
    10 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru