Stirling Moss: "Vettel este un Fangio modern"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.02.2012
Fostul pilot britanic Stirling Moss îl compară pe Sebastian Vettel cu cvintuplul campion mondial Juan Manuel Fangio.

Stirling Moss, considerat cel mai bun pilot care nu a câştigat niciodată titlul mondial în Formula 1, îl compară pe Sebastian Vettel cu Juan Manuel Fangio, care a câştigat cinci titluri mondiale în anii '50.

Chiar dacă performanţele lui Vettel sunt atribuite în bună măsură monopostului Red Bull, Moss consideră că pilotul german este pur şi simplu talentat.

"Vettel este un Fangio modern în Formula 1. Cu excepţia abilităţii sale naturale, nu văd cum este atât de bun, cum poate fi atât de bun. Cred că Vettel este impresionant, dar are şi cel mai bun monopost, ceea ce este destul de corect, pentru că în mod normal cel mai bun pilot are cea mai bună maşină. Norocul nostru este că Vettel are simţul umorului. Este un bun campion mondial. Mă pot gândi la mulţi oameni care au ajuns într-o astfel de poziţie şi care nu au oferit înapoi la fel de multe, dar el face asta", a precizat el.

În plus, Moss anticipează că Jenson Button va reuşi încă o dată să-l învingă pe coechipierul său de la McLaren, Lewis Hamilton, aşa cum s-a întâmplat şi în sezonul precedent.

"Hamilton face lucruri amuzante, aşa că nu poţi să fii sigur.

Mi-aş pune banii pe Button. Aşa aş face. Hamilton este grozav, excepţional de rapid, dar Button se gândeşte mai bine la anumite lucruri decât Hamilton. De exemplu, atunci când plouă sau când trebuie să decidă când să schimbe pneurile. Pentru toate aceste lucruri el are o înţelegere mai bună", a mai precizat el.

Via | Reuters

Comentarii (1)

  • fi
    Hamilton face lucruri amuzante, aşa că nu poţi să fii sigur.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru