Super Aguri neaga revenirea in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 11.05.2009
Super Aguri a negat zvonurile aparute saptamana trecuta privind o posibila revenire in Formula 1, sustinand ca echipa nu isi permite un asemenea efort financiar.

Aguri Suzuki a declarat la finalul saptamanii trecute pentru presa japoneza ca ia in clacul o revenire in Formula 1, ca urmare a bugetelui maxim propus de FIA pentru sezonul 2010.

Cu toate acestea, informatiile au fost negate luni de fostul co-proprietar al echipei Super Aguri, Fumio Akita, care afirma ca echipa nu ar avea resursele resursele financiare pentru a concura in Marele Circ.

"Nu exista absolut nicio sansa. Chiar si daca nu ar fi fost criza financiara nu ne-am fi putut permite. Ne-am retras deja o data pentru ca nu am avut resursele necesare pentru a continua. Chiar daca am fi avut 40 de milioane de lire sterline ar fi trebuit sa incepem din nou de la zero. Nu stim de unde apar astfel de zvonuri, dar si Aguri Suzuki a spus ca nu exista nicio sansa sa revenim", a declarat el pentru agentia de presa Reuters.

Super Aguri s-a retras din Formula 1 in luna mai a anului trecut, dupa ce Honda a refuzat sa continue sa sprijine echipa si dupa ce ointelegere cu un grup de investitopri germani a esuat.

Via | Reuters

Taguri: Super Aguri

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru