Sutil ar putea fi confirmat la Sauber săptămâna viitoare

de Daniel Popescu
Vineri, 13.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil va confirma săptămâna viitoare numele noii sale echipe, potrivit declaraţiilor făcute de managerul său. Cel mai probabil, germanul va semna cu Sauber.

Cel mai probabil vom anunţa noul angajator în următoarea săptămână.

Manfred Zimmermann
Manager Adrian Sutil
Sauber a rămas singura echipă tradiţională care nu a confirmat încă linia de piloţi pentru sezonul 2014 al Formulei 1. Presa internaţională speculează de mai mult timp că unul dintre locuri va fi ocupat de Adrian Sutil, mai ales că germanul a confirmat recent că a semnat deja un contract pentru anul viitor.

Informaţia a început să prindă contur imediat după ce Sergio Perez a fost confirmat oficial la Force India, iar Manfred Zimmermann, managerul acestuia, a dezvăluit că un anunţ ar putea fi făcut săptămâna viitoare. "Cel mai probabil vom anunţa noul angajator în următoarea săptămână", a precizat el pentru agenţia germană de presă DPA.

Cu excepţia celor de la Sauber, doar Marussia şi Caterham nu şi-au definitivat încă liniile de piloţi, însă este puţin probabil ca Sutil să fi semnat cu una dintre cele două, mai ales că nu beneficiază de sponsori majori care să contribuie la bugetul acestora.

Pentru mine, prioritatea trebuie să fie Sauber.

Esteban Gutierrez
Pilot Sauber
În schimb, situaţia lui Paul di Resta, coechipierul său de la Force India din acest an, este semnificativ mai dificilă.
Scoţianul a admis joi că Sauber este de asemenea unica sa soluţie, însă echipa elveţiană are numeroase alte nume pe lista de candidaţi, printre care se numără Esteban Gutierrez şi Sergey Sirotkin.

De altfel, Gutierrez şi-a exprimat speranţa că va rămâne la Sauber, chiar dacă sugerează că negociază şi cu celelalte două echipe.

"Cred că există o oportunitate bună pentru mine să continui în Formula 1 şi sper ca lucrurile să se rezolve. Pentru mine, prioritatea trebuie să fie Sauber. Cred că în Formula 1 este important să ai continuitate, dar întotdeauna este bine să laşi toate uşile deschise", a precizat el.

Via Motorsport, Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru