Perez va concura pentru Force India în sezonul 2014

de Daniel Popescu
Joi, 12.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India a anunţat joi că Sergio Perez va fi coechipierul lui Nico Hulkenberg în sezonul 2014 al Formulei 1.

Esential 2011 este sezonul in care a debutat Sergio perez in Formula 1
3 podiumuri a obtinut Sergio Perez in Formula 1, toate pentru Sauber in 2012
49 de puncte a castigat Sergio Perez in sezonul 2013 al Formulei 1
Force India şi-a definitivat joi linia de piloţi cu care va aborda sezonul 2014 al Formulei 1, confirmând speculaţiile apărute recent în presa internaţională.

Astfel, Sergio Perez se va alătura echipei de la Silverstone după un singur sezon petrecut la McLaren, semnătura sa fiind impulsionată şi de sprijinul financiar oferit de grupul de telecomunicaţii Telmex.

Mexicanul susţine că Force India a fost prima sa opţiune după ce a fost informat că nu va rămâne la McLaren şi este optimist în privinţa performanţelor pe care le poate obţine în sezonul 2014.

"Întotdeauna a fost prima mea alegere să vin aici şi sunt foarte bucuros că totul a fost confirmat.

Este o echipă tânără cu multă determinare care a produs monoposturi competitive în ultimii ani. Anul viitor se schimbă totul datorită noului regulament, dar am deja un sentiment plăcut despre 2014", a declarat el.

La rândul său, coproprietarul Vijay Mallya consideră că Force India deţine în prezent o linie de piloţi competitivă şi laudă abilităţile demonstrate de Perez în special de pe vremea când acesta concura pentru Sauber.

"Perez aduce tinereţe şi experienţă şi am fost impresionat de performanţele sale recente. Are deja câteva podiumuri şi faptul că anul trecut a fost ales de McLaren este un indiciu că este un pilot de viitor. Prin alăturarea lui Perez cu Hulkenberg, intrăm în noul sezon cu o linie competitiva de piloţi care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele", a precizat el.

Niciunul dintre piloţii Force India din acest sezon nu are locul asigurat pe grila de start în 2014. Singura speranţă a lui Adrian Sutil şi Paul di Resta a devenit Sauber, însă doar germanul are şanse reale de a semna cu echipa elveţiană, în timp ce scoţianul se va refugia cel mai probabil în Campionatul German de Turisme.

Via Force India

Comentarii (3)

  • Force India va fii o echipa foarte competitiva in 2014.In opinia mea doar Mercedes si Ferrari au o linie mai buna de piloti .Sper totusi ca si Adrian Sutil va ramana in F1
    10 3
  • Dintre echipele plutonului de mijloc au strans cea mai buna linie de piloti,
    BV Force India
    poate va fi echipa surpriza a sezonului 2014, cine stie,
    cu un pachet corespunzator Nico sau Perez sunt amandoi capabili de vicotrii.
    Cu pilotii acestia si cu un pachet bun pentru 2014
    au sanse ca sa preia pozitia lui Lotus intre echipele top 4
    4 11
  • Bogdan
    Ma bucur pentru Perez ca si-a gasit echipa. S-ar putea sa ii fie chiar mai bine decat la McLaren. Sper insa sa invete sa isi tina gura, pentru ca a facut anul asta niste declaratii care am crezut ca il vor scoate definitiv din Formula 1.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru