Sutil: “Red Bull are prima sansa in cursa din Spania”

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.04.2010
Adrian Sutil anticipeaza ca Red Bull va domina si Marele Premiu al Spaniei, intrucat considera ca nicio echipa nu va inregistra progrese majore.

Prima cursa desfasurata pe continentul european in acest sezon marcheaza o avalansa de update-uri din partea echipelor, fiecare team incercand astfel sa-si imbunatateasca prestatia comparativ cu prima parte a campionatului.

Chiar si in aceste conditii, Adrian Sutil anticipeaza ca Red Bull Racing va ramane cea mai in forma echipa a Formulei 1, in special datorita caracteristicilor circuitului de la Barcelona.

“La Barcelona ai nevoie de forta de apasare aerodinamica, prin urmare cred ca este din nou un circuit pentru Red Bull. Exista o linie drepta lunga, dar cu siguranta este mai bine sa ai un monopost rapid in viraje”, a declarat pilotul echipei Force India, facand aluzie si la performanta pe liniile drepte ale monoposturilor McLaren.

Pe de alta parte, Sutil crede ca ordinea echipelor nu se va schimba foarte mult in urmatoarele curse, chiar daca Force India va introduce la randul sau un update important pentru Marele Premiu al Spaniei.

“Avem cateva imbunatatiri, dar cred ca monopostul va fi foarte competitiv la Barcelona, iar topul primilor 10 va fi similar cu cel pe care l-am vazut in primele curse.

Nimeni nu va gasi o jumatate de secunda, pentru ca acum este foarte greu sa imbunatatesti monoposturile. Toata lumea este in punctul in care este dificil sa gasesti chiar si o singura zecime de secunda”, a mai declarat germanul.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru