Sutil şi Gutierrez: "Monopostul Sauber nu este suficient de rapid"

de Daniel Popescu
Luni, 17.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Sutil şi Esteban Gutierrez s-au plâns că monopostul Sauber nu este suficient de rapid pentru a termina cursele pe podium.

Esential 298 km/h este viteza maxima atinsa de un monopost Sauber in Australia
316.9 km/h este viteza maxima inregistrata la Melbourne. Aceasta a fost atinsa de Kevin Magnussen (McLaren)
Sauber este una dintre puţinele echipe care nu a reuşit să termine în puncte prima cursă a noului sezon de Formula 1.

Echipa elveţiană a ajuns la linia de sosire cu ambele monoposturi, însă Adrian Sutil şi Esteban Gutierrez au terminat la un tur în urma învingătorului Nico Rosberg, pe locurile 12 şi, respectiv, 13. Sutil a explicat lipsa punctelor de la Melbourne prin faptul că monopostul Sauber este prea lent.

"Pur şi simplu am fost prea lenti, dar am reuşit să terminăm cursa, iar aceasta a fost obiectivul nostru. Am ajuns aproape de puncte, dar trebuie să ne îmbunătăţim viteza. Am avut câteva probleme cu unitatea de propulsie în primul stint, dar lucrurile s-au îmbunătăţit după intrarea la boxe.

Cu toate acestea, problemele ne-au costat mult timp şi nu am putut recupera", a declarat germanul.

O opinie similară are şi Gutierrez, care a remarcat în special un deficit de viteză pe liniile drepte, însă speră ca lucrurile să se îmbunătăţească în următoarele curse prin intermediul unor update-uri pentru monopost.

"În general nu avem viteză şi este o provocare să concurăm în frunte în acest mod. Ca echipă, trebuie să ne asigurăm că strângem rândurile, pentru ca lipsa de viteză pe care o avem pe liniile drepte este semnificativă. Totuşi, putem fi mulţumiţi că amândoi am terminat cursa de duminică", a adăugat el.

Via F1Zone

Comentarii (3)

  • Ha,ha,ha...
    Am asa o vaga idee ca motorizarea asta posibil sa fie cea mai slaba de pe grila...daca intelegeti pana unde bat !!!Din pacate nu glumesc :(
    7 4
  • pablo256r
    Gresit!
    In teste pe linia dreapta cea mai mare viteza a atins-o ... Ferrari. Deci nu e de la motor. Sauber si in teste stateau mediocru la viteza e varf.
    0 0
  • @pablo256r
    Gresit sau nu,cursele nu se desfasoara in linie dreapta ;) !Si nici monoposturile Ferrari nu aveau iesiri din viraje sau macar apropiere vizibila de monoposturile din fata pe asa zisele portiuni de traseu in linie dreapta...!Sa spun ca urmatoarele 2-3 curse mai am loc de putina indulgenta,daca nu...asta le este valoarea,din pacate.Si pare ca au mai multe puncte critice,nu numai viteza in ansamblu:uzura pneuri fata de ex !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru