Szanto Zsolt a castigat F1 CHAMP 2009 si pleaca la Hungaroring 2010!

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 02.11.2009
Szanto Zsolt este marele castigator al concursului F1 CHAMP 2009 si va beneficia de o excursie de doua persoane la Marele Premiu al Ungariei din sezonul 2010!

Cea de-a treia editie a concursului F1 CHAMP a ajuns duminica la final odata cu incheierea sezonului 2009 al Formulei 1.

Dupa ce in editia 2008 a ratat de putin primul loc in clasament in urma strategiei adoptate pentru cursa de la Interlagos, Szanto Zsolt si-a luat revansa in acest an si a dominat autoritar concursul in cea mai mare parte a acestuia, acumuland la final 43.268 puncte.

Cunoscut in comunitatea F1 CHAMP sub pseudonimul Dacia Logan Team, Szanto Zsolt va fi rasplatit pentru perseverenta sa cu o excursie de doua parsoane la Marele Premiu al Ungariei din sezonul 2010, care va avea loc in weekendul 30 iulie - 1 august pe circuitul de la Hungaroring.

Locul 2 in clasamentul general ii revine lui Horia Garbacea, un alt user "veteran" al concursului F1 CHAMP. Cunoscut utilizatorilor sub numele horted, Horia Garbacea s-a mentinut constant in plasa liderului pe parcursul acestui sezon, lupta pentru marele premiu ramand astfel in suspans pana in ultima cursa de la Abu Dhabi.

horted a terminat editia 2009 a concursului F1 CHAMP la o diferenta de 407 puncte fata de Dacia Logan Team, in conditiile in care amandoi au optat in cursa pentru Lewis Hamilton. In cazul in care ar fi riscat totul pe Sebastian Vettel, horted ar fi reusit in extremis sa il depaseasca in clasament pe Dacia Logan Team si sa castige concursul F1 CHAMP, intrucat germanul si-a trecut in cont 450 de puncte pentru victorie si cel mai rapid tur in cursa. Ar fi fost insa poate nedrept ca Dacia Logan Team sa rateze prima pozitie in clasamentul general in ultima cursa atat in editia 2008, cat si in editia 2009.

La o diferenta apreciabila de cei doi concurenti s-a clasat Cristian Marin, castigatorul F1 CHAMP din sezonul precedent demonstrandu-si si de aceasta data abilitatile de manager prin obtinerea unei noi performante majore dupa ce a terminat competitia pe locul 3. De asemenea, merita mentionat faptul ca locul 5 in clasamentul general a fost ocupat de Bandiul Orest cu echipa OreF1, acesta fiind castigatorul primei editii a concursului F1 CHAMP, care a avut loc in anul 2007.

Iata lista completa a castigatorilor din clasamentul general al concursului F1 CHAMP 2009:

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  Dacia Logan Team
 43268  Hungaroring 2010*
 2  horted  42861  Tricou F1 CHAMP
 3  Crismar56  40354  Tricou F1 CHAMP
 4  Number One
 40335  Tricou F1 CHAMP
 5  OreF1  39760  Tricou F1 CHAMP
 6  Silver Arrow
 39669  Tricou F1 CHAMP
 7  Scuderia Dede
 39502  Tricou F1 CHAMP
 8  B.U.  39494  Tricou F1 CHAMP
 9  Paul_Ferrari  39459  Tricou F1 CHAMP
 10  Ferrari_CJ  39419  Tricou F1 CHAMP
 11  DEMOnick-F1  39208  Tricou F1 CHAMP
 12  Road Empire F1 Team
 39193  Tricou F1 CHAMP
 13  Marin Racing
 39171  Tricou F1 CHAMP
 14  Toyota F1_Racing
 39154  Tricou F1 CHAMP
 15  korina  39066  Tricou F1 CHAMP
 16  fast and furious
 39033  Tricou F1 CHAMP
 17  Koka  39013  Tricou F1 CHAMP
 18  WestMclaren  38938  Tricou F1 CHAMP
 19  KRaikkonen  38928  Tricou F1 CHAMP
 20  Killer F1  38908  Tricou F1 CHAMP

 

* O excursie de doua persoane la Marele Premiu al Ungariei din sezonul 2010, ce va avea loc in perioada 30 iulie - 1 august pe circuitul de la Hungaroring.

ANUNT FOARTE IMPORTANT: Castigatorii concursului F1 CHAMP trebuie sa confirme premiul obtinut in termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa f1champ@automarket.ro.

Mailul trebuie sa aiba subiectul "Castigator F1 CHAMP - General" si sa contina urmatoarele date: nume, prenume, adresa completa (inclusiv codul postal), numarul de telefon, precum si marimea tricoului F1 CHAMP (M, L, sau XL).

Castigatorii care nu isi revendica premiul in termenul de 10 zile nu vor mai avea dreptul sa intre in posesia acestuia.

Clasamentul complet al concursul F1 CHAMP este disponibil aici.

Echipa Automarket felicita toti participantii la concursul F1 CHAMP 2009 si va asteapta si in sezonul 2010 cu noua o editie cel putin la fel de palpitanta ca si aceasta. Pana atunci, ramaneti alaturi de noi pentru a afla cele mai proaspete stiri din lumea Formulei 1 in avanpremiera unui sezon 2010 care se anunta inca de pe acum foarte interesant.

Comentarii (8)

  • @all
    Felicitari Dacia Logan Team! Distractie placuta anul viitor la cursa din Ungaria. Felicitari tuturor castigatorilor din clasamentul general. Dupa cum se vede din anunt nu prea o sa ne mai intalnim anul acesta. Dupa cum am mai spus si anul trecut primele 3 locuri in toate competitiile de pe planeta aceasta sunt recompensate altfel decat cei de pe urmatoarele locuri, chiar daca e criza sau nu. SA AUZIM DE BINE. Felicitari echipei AUTOMARKET!
    1 0
  • Hungaroring
    La anul este foarte posibil sa ne vedem la Hungaroring:), inca o data, felicitari castigatorului!
    1 0
  • FELICITARI
    Felicitari Zsolt, ai fost de departe cel mai bun in F1Champ si meritai sa castigi. Asa cum zice si Daniel, ar fi fost nedrept sa pierzi in ultima cursa dupa un sezon de munca si ma bucur ca nu s-a intamplat asa.
    Cat despre mine scopul meu in concursul de anul asta a fost indeplinit cu brio, deci ma simt la randul meu castigator.
    Felicitari si lui Cristian Marin, Bandiul Orest, Daniel George si tuturor jucatorilor.
    O mentiune speciala pentru Mihaela cu multe multumiri pentru ajutor.
    Multumesc Automarket, Daniel Popescu, Mircea Mester si intregii redactii. Ideea acestui concurs este extraordinara si ma bucur ca am putut lua parte si anul asta la el.
    Multa bafta tuturor participantilor in F1Champ sezonul urmator. De asemenea sper ca va urma un sezon de Formula1 extraordinar anul viitor, cu atatea schimbari anuntate sau neanuntate.
    1 0
  • Felicitari
    tuturor castigatorilor acestui concurs. Anul acesta nu am putut tine pasul cu "veteranii" din mai multe motive care nu mi-au permis accesul la internet...La anul voi fi cu siguranta pe Hungaroring, asa ca poate facem acolo o intalnire F1 Champ pe taram strain :) Va doresc o iarna frumoasa tuturor si antrenament maxim la taste si butoane!
    1 0
  • @crismar56 @hoyad @all
    Va multumesc pentru urarile de bine si felicitari! Cum scria si Cristi (crismar) la un post precedent, a fost un an greu si palpitant, dar a venit si randul meu :-). Felicitari tuturor din Top 20! Am mers pe o strategie mai defensiva (invatand anul trecut ce inseamna sa risti si sa pierzi :-) ). Nu am reusit sa urmaresc cursa dar cand am auzit ca Hamilton a abandonat eram sigur ca Horia e pe o strategie mai agresiva, (eu cel putin asa optam) si il are in echipa pe Vettel, care ar fi insemnat exact difernta de puncte dintre noi. Felicitari Horted, ai fost un adversar pe masura. La anul tu urmezi :-). NUMAI BINE!
    1 0
  • Felicitari CASTIGATORULUI F1CHAMP 2009 !!!
    Felicit inca o data pentru abnegatie si "sangele rece" de care a dat dovada pe parcursul acestui an pe CASTIGATOR, dar si pe urmaritorul lui ! A fost un an interesant si ne dorim in continuare un viitor an mai spectaculos si pe pista adevarata, dar si pe pista noastra virtuala si sa nu uitam aici si de "maximizarea" premiilor in 2010 - poate ceva medalii de etapa... :) ! In acest post am felicitat pe cei mai buni dintre noi, in postul anterior, am ridicat o deficienta la cumularea punctelor, pe care o doresc clarificata de catre administratori. Va multumesc.
    1 0
  • FELICITARIiiiiiiiiii
    Felicitari Zsolt,HORIA GARBACEA aly,radcargt si tuturor useriilor sper sa vedem poze dupa excursie..un 2009 foarte palpitant...

    felicitari automarket si poate in 2010 vom avea niste premii NEAFECTATE de criza :).

    Sper sa ne Vedem din nou,la o "intalnire automarket.ro " la un suc..caci sezonul acesta imi anunt participarea in Premiera :D si eu..si abia astept sa il vad pe dani,aly mesteru de Mircea :)) radcar..horica...sau ceilalti cu care m-am luptat in 2009 pe pista in F1champ :))

    Numai bine si va astept cu noi surprize placute,cat mai curand !
    0 0
  • @daniel popescu...final 2009 !
    Frustare...? Va multumesc pentru "promptitudinea" de a clarifica GRAVA problema din ultima etapa, prin care s-au acordat ERONAT punctele ! Astfel au castigat "trofeele" alti useri decat cei care ar fi trebuit sa le castige (n.a. trofee = premii). In postul anterior ati comunicat ca se vor actualiza in curand clasamemtele... Poate nu ati inteles despre ce clasamente am scris...?! Va comunic inca o data, ca m-am referit la clasamentele F1CHAMP general si cel de etapa a 17-a !!! Cat despre imbunatatiri, nu am ce sa mai zic, atat timp cat echipa Ferrari nu s-a regasit in clasamentul final pe echipe, intocmit de dumneavoastra... Acestea ar trebui sa fie considerate stirile anului 2009...in cazul comunitatii FICHAMP ! Probabil ca alti useri au renuntat sa va mai spuna/scrie cate ceva, terminand cu un gust amar acest an "competitional". Am asteptat de la dumneavoastra anumite explicatii de bun simt, care nu au mai venit, in ideea ca au trecut destule zile de la aceste comentarii... Prin tacerea de care dati dovada, va inteleg neputinta sau dezinteresul fata de o problema cu care v-ati confruntat. Elegant ar fi fost sa va declarati invins/invinsi si sa fi cautat o solutie de compromis.... Este pacat ca aceste "premii trofeu" sa nu poposeasca pe la casele celor ce le merita...mare pacat....chiar daca sunt o avere...! Dar vorba unui conational : "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !" Va doresc "succesuri" pe linie ! P.S. Nu este nevoie sa stergeti postarile, incercati sa le gasiti raspunsuri ! Userul de pe locul 21.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru