Testele McLaren cu noile update-uri aerodinamice, bulversate de accidentul lui Alonso

de Daniel Popescu
Luni, 22.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Intenţia McLaren de a evalua în sesiunea de teste din Austria noul update aerodinamic major introdus pe Red Bull Ring au fost bulversate radical de accidentul suferit de Fernando Alonso.

Fernando Alonso a abandonat duminică în Marele Premiu al Austriei ca urmare a unui derapaj suferit de Kimi Raikkonnen, în urma căruia nu a putut evita contactul cu pilotul Scuderiei Ferrari.

Monopostul McLaren a fost grav avariat, în condiţiile în care Alonso a fost singurul pilot al echipei care a utilizat noul update aerodinamic major introdus pentru această rundă.

În contextul în care noile componente nu mai pot fi utilizate şi în sesiunea de teste de două zile de pe circuitul Red Bull Ring care va începe marţi, echipa este nevoită să apeleze la o tactică diferită.

Echipa este încrezătoare că va putea realiza la fabrica de la Woking noi componente similare, însă cel mai probabil acestea vor ajunge pe circuitul Red Bull Ring abia miercuri, în a doua şi ultima zi de teste. Prin urmare, este foarte posibil că planurile echipei să se schimbe, iar Alonso să testeze miercuri, în timp ce pilotul de teste Stoffel Vandoorne să urce în cockpit marţi.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • Parcursul celor de la McLaren de pana acum, ma face sa am emotii si pentru anul viitor. Absolut tot ce au incercat pana acum nu a mers. Masina parca este mai slaba si mai putin fiabila decat la incepul sezonului. Nu se vede nici un progres. Cred ca pana la sfarsitul sezonului vor concura doar cu cei de la Manor. Au avut o conjunctura super-fericita la Monaco de au luat 4 puncte si tare ma tem ca vor fi si singurele pentru acest an. Din pacate clasarile "mai bune" (de ex loc 12,13,14) sunt rodul unor abandonuri ale celorlalte echipe si nicidecum al masinii McLaren. Mi-e tare frica ca vor intra cativa ani, intr-un con de umbra asemanator cu al celor de la Williams de acum cateva sezoane.
    11 1
  • sa fim sinceri ca si Wiliams fara propulsia mercedes era sa fie pe linga torro rosso ,de altfel ca si lotus anu trecut,aerodinamic stau slab de tot,sa vazut la monaco si pilotii nu sunt cei mai straluciti,tucma ma ia greturile cind va aud ca botas e un mare pilot,pffffffff masa ii da in coarja bine,si tinind cont ca si masa nui mare talent,nu vad nimic in echipa wiliams ,in afara de propulsi mercedes,
    2 2
  • ha ha ha
    ce dracu mai testeaza ma Mclada...la anul o sa fie alt regulament alte legi etc....gata an ratat sa incerce ceva la fiabilitate sa nu devina echipa cea mai penibila din F1-cea mai penibila fosta campiona!
    3 3
  • Mclada are un mare ghinion - ALONTZO !!!
    2 2
  • nu-i de vina mclada. Alonso se vede intrecut de Button, moment bun sa incerce sa traga mai tare iar asta invita greseala. Am vazut asta si cu Montoya cand il intrecea Kimi si cu Kimi anul trecut si cu Hamilton cand vroia mai mult decat putea da masina
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru