Toro Rosso şi Force India confirmă verbal piloţii pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.10.2010
Toro Rosso şi Force India au anunţat verbal că vor folosi aceleaşi linii de piloţi în sezonul 2011, însă cele două echipe nu au confirmat oficial informaţiile.

 

Două dintre echipele care concurează la jumătatea grilei de start sunt pregătite să confirme liniile de piloţi pentru sezonul 2011.

Primul anunţ a fost făcut de Toro Rosso prin vocea şefului Franz Tost, care a afirmat în paddock-ul de la Suzuka că Jaime Alguersuari şi Sebastien Buemi vor rămâne în cadrul echipei şi anul viitor. Ulterior, Bob Fernley, şeful executiv al Force India, a declarat că Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi îşi vor păstra de asemenea locurile pentru sezonul următor.

Dacă în cazul Scuderiei Toro Rosso lucrurile păreau deja clarificate, decizia celor de la Force India este într-o anumită măsură surprinzătoare, întrucât anterior s-a speculat că Paul di Resta, pilotul de teste al echipei, are locul asigurat pentru anul viitor.

Cele două anunţuri au fost făcute verbal, iar la ora redactării acestui articol nu exista niciun comunicat oficial de presă pe marginea acestor subiecte.

Via | Joe Saward

 

Comentarii (1)

  • Liuzzi nu merita sa ramana la Force India. "datorita" lui echipa s-ar putea sa piarda locul 6 la constructori. di Resta e mai bun si ar duce la o mai buna relatie cu constructorul Mercedes.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru