Ungaria, antrenamente 2: Vettel rămâne în top la Hungaroring

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.07.2010
Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Ungariei.

Red Bull Racing a continuat să domine pe circuitul de la Hungaroring şi în a doua sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Ungariei.

Sebastian Vettel a stabilit şi de această dată cel mai bun timp, după ce a fost cronometrat cu 1:20.087, însă rivalii de la Ferrari au dat o replică mult mai puternică de această dată.

Fernando Alonso s-a infiltrat pe locul doi între cei doi piloţi ai echipei Red Bull şi a fost cu o jumătate de secundă mai lent decât Vettel, în timp ce coechipierul sau Felipe Massa a ocupat poziţia a patra. Renault a continuat de asemenea să impresioneze, însă de data aceasta Vitaly Petrov a fost cel care s-a evidenţiat prin locul cinci, în timp ce coechipierul sau Robert Kubica a terminat pe locul şapte, în spatele lui Lewis Hamilton.

Topul primilor 10 piloţi a fost completat de Nico Hulkenberg (Williams), Jenson Button (McLaren) şi Michael Schumacher (Mercedes) într-o sesiune lipsită de incidente majore. Totuşi, Adrian Sutil (Force India) şi Heikki Kovalainen (Lotus) au efectuat numai câteva tururi din cauza unor defecţiuni tehnice.

Comentarii (5)

  • calificari
    sper ca reno sa le ia fatza celor de meclada maine
    17 11
  • reno (redbul)
    redbul cei tari
    le-au luat fata si celor de la ferari
    6 6
  • ferari
    Oare cate motoare mai au la dispozitie?
    6 2
  • Diesel
    motoare
    http://www.vivaf1.com/engine.php
    2 0
  • chiar asa
    oare chiar asa de slab sa fie motorul RENAUL ( prea se vaita RDB)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru