Vergne, Merhi şi van der Garde, favoriţi să concureze pentru Manor în sezonul 2015

de Daniel Popescu
Luni, 09.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jean-Eric Vergne, Roberto Merhi şi Giedo van der Garde sunt principalii favoriţi să obţină al doilea loc în cadrul echipei Manor.

Esential 3 piloti sunt creditati cu sanse sa concureze pentru Manor in sezonul 2015
Manor, echipa care a reuşit să-şi asigure prezenţa pe grila de start a Formulei 1 pentru sezonul 2015 după ce a renăscut din cenuşa Marussia, a anunţat până în prezent numele unui singur pilot, în persoana britanicului Will Stevens.

Cu numai patru zile înainte de startul sezonului, presa internaţională relatează că există cel puţin trei candidaţi pentru al doilea loc disponibil în cadrul echipei.

Cel mai cunoscut nume este cel al lui Jean-Eric Vergne, care şi-a pierdut locul la Toro Rosso şi este pilotul de teste în simulator pentru Ferrari, principalul său avantaj fiind vasta experienţă acumulată la a doua echipă a celor de la Red Bull.

Banii nu sunt neapărat necesari.

Graeme Lowdon
Presedinte Manor
Al doilea pretendent este Giedo van der Garde, fostul pilot al echipei Sauber, care încearcă însă să obţină în justiţie dreptul de a concura pentru echipa elveţiană conform unui contract anterior care nu a mai fost respectat.

Nu în ultimul rând, pe listă a apărut şi numele lui Roberto Mehri, care a testat ocazional pentru Caterham în sezonul 2015.

Potrivit publicaţiei Motorsport, Manor a solicitat o superlicenţă de pilot pentru Merhi, astfel că spaniolul ar putea avea prima şansă pentru acest post.

"Banii nu sunt neapărat necesari. Ca Manor am adus numeroşi piloţi grozavi în trecut, cei mai mulţi piloţi de pe grila de start au concurat pentru noi. Banii te ajută întotdeauna să faci monopostul mai rapid, dar este nevoie de echilibru şi ai nevoie de chimia potrivită", a declarat Graeme Lowdon, preşedintele echipei Manor.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • andrei1991
    A fost anuntat Merhi!!!http://www.motorsport.com/f1/news/merhi-set-for-second-manor-f1-seat
    2 0
  • @andrei1991: Nu este anuntat, este doar favorit: "Roberto Merhi has emerged as the prime candidate for the second Manor Formula One seat". Am mentionat in articol ca Manor a solicitat superlicenta pentru el.
    1 0
  • @daniel popescu: Muncesc in Anglia si intentionez sa merg la Silverstone anul acesta.
    As vrea sa merg toate cele 3 zile, dar ptr asta ma intereseaza conditiile de campare (daca exista camping, si daca merita cu campare - presupun ca preturile la hotel sau pensiumi vor fi foarte mari)
    0 0
  • Dacă vine și Merhi, se înmulțesc spaniolii în F1.
    Aștept să apară și italienii. Au ditamai echipa și nu-și cresc un pilot de viitor. Păcat de academia ferrari. prima academie care nu produce nimic.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru