Vergne va testa pentru Red Bull la Abu Dhabi

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 01.11.2011
Red Bull Racing a anunţat că îl va evalua pe francezul Jean-Eric Vergne în cadrul sesiunii de teste de la Abu Dhabi dedicată tinerilor piloţi.

Red Bull Racing a anunţat marţi planurile pentru testul dedicat tinerelor talente care va avea loc pe circuitul din Abu Dhabi în perioada 15-17 noiembrie.

Cel care va avea oportunitatea de a urca în cockpitul campioanei mondiale este Jean-Eric Vergne, care face parte din Red Bull Junior şi care a testat deja pentru Toro Rosso într-o sesiune de antrenamente din Coreea de Sud.

"Aştept cu nerăbdare să pilotez RB7 la Abu Dhabi. Cunosc deja circuitul şi am avut deja ceva timp într-un monopost de Formula 1 în acest an, ceea ce va ajuta. Sunt extrem de fericit că Red Bull mi-a oferit această oportunitate, va fi o experienţă majoră pentru mine şi este ceva incredibil să pilotez cea mai rapidă maşina de Formula 1. Voi da tot ce am mai bun în cele trei zile, vor fi trei zile importante şi le aştept cu nerăbdare", a declarat el.

Testul de la Abu Dhabi va reprezenta o evaluare pentru un post de pilot titular la Scuderia Toro Rosso. Potrivit unui anunţ făcut anterior de şeful Franz Tost, Vergne este unul dintre cei patru piloţi care lupta pentru cele două locuri disponibile la Toro Rosso anul viitor, alături de Sebastien Buemi, Jaime Alguersuari şi Daniel Ricciardo.

Vergne urmează să testeze în prima sesiune de antrenamente şi în Abu Dhabi şi Brazilia.

El a terminat pe locul doi sezonul 2011 al competiţiei Formula Renault 3.5, după ce anul trecut a fost campion în Formula 3 Marea Britanie.

Via | Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru