Verstappen, dezamăgit de lipsa unor îmbunatățiri la motorul Renault: "Sunt îngrijorat pentru anul viitor"

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen a admis că este dezamăgit că Renault nu va introduce niciun update major la motor în acest an și este îngrijorat că Red Bull nu va putea lupta pentru titlul mondial nici anul viitor.

Red Bull Racing s-a evidențiat în acest sezon ca a treia forță a Formulei 1, însă fosta campioană mondială nu este încă suficient de bine pregătită pentru a lupta pentru victorii cu Ferrari și Mercedes.

Principalul punct slab al echipei este motorul Renault, iar constructorul francez a anunțat că următorul update major va fi introdus abia anul viitor.

"Nu există un glonț magic. Următorul mare update va fi anul viitor, când vom avea un concept complet nou. Acela va face diferența, dar, așa cum am spus, se va întâmpla în 2018", a explicat Cyril Abiteboul, șeful celor de la Renault.

Acest anunț îl dezamăgește însă pe Max Verstappen, unul dintre noile talente ale Formulei 1, care spera să lupte pentru titlurile mondiale încă din acest sezon. Olandezul este acum îngrijorat inclusiv în privința șanselor la trofeu pentru anul viitor.

"Vreau să câștig și cred că echipa poate câștiga. Monopostul este un pic mai bine, dar nu există niciun motor nou pentru acest an.

Au promis, dar până la urmă au venit doar cu update-uri minore. Asta este foarte dezamăgitor și sunt îngrijorat pentru anul viitor. Anul acesta am vrut să luptăm pentru titlu, dar suntem departe de asta", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (16)

  • Super Max este un viitor campion.Sezonul asta trebuie sa aiba obiectiv razbunarea pe fieraristi care-l denigreaza.Obiectivul este simplu de indeplinit si consta in a atinge cartonul cel putin o data la trei curse.Forza Super Max!!!
    12 36
  • Cred ca trebuia sa se astepte la acest aspect mai ales acuma cand cei de la Renault au revenit cu echipa proprie. Seful celor de la Renault n-a fost prea bucuros de "laudele" celor de la Red Bull in legatura cu unitatea de propulsie furnizata si cred ca incepand cu acest sezon.. cei de la Renault se vor concentra exclusiv pe echipa lor, cei de la Red Bull si Toro Rosso fiind doar echipe client. Cei de la Red Bull in schimb, nu cred ca au ales decat o singura alternativa... sa discute cu cei de la Cosworth in vederea unei cooperari.
    11 3
  • si spuneati ca alonso vrea sa lase honda pentru renault? si mai spuneati ca e cap de llista pe piata transferurilor dar el nu-si permite decat motoare din clasa a doua?
    2 2
  • acum serios,Ferrari trebuia sa cistige in Canada
    10 17
  • Robert
    Verstappen asta pleaca la start de parca cel care e primul in curba o sa castige cursa... un idiot increzut. L-a lovit pe Vetel, iar in Barcelona a iesit tot pe prostia sa: nu pricepe ca in curba nu incap 3 masini
    16 11
  • Intai mai lasa figurile, gandeste de 2 ori inainte sa faci o manevra ca ai stricat cateva curse pana acum. Talent ai din plin, de tupeu nu mai zic.....dar mai ai de acumulat experienta si de schimbat comportamentul putin. Clar un pilot de viitor si un viitor campion mondial daca cele enumerate mai sus se schimba.
    11 5
  • joiadicaazi
    Max are curaj si face spectacol. Dar sa se astepte sa ia si el teapa uneori. In Canada putea sa se lase cu un pneu spart, al lui.
    6 3
  • Spune-ne tu, yo, nu cumva Vettel e de vina ca cei de la RBR nu au un motor competitiv? De fapt Vettel e creierul unui grup infractional care activeaza noapte de noapte, mergand in garajul RBR si distrugand motorul! Schimba tratamentul ca esti jalnic! Nu ai ce face, Vettel e mai bun!
    13 7
  • sigur ca vettel are mai mare experienta dar are si el cateva aspecte de corectat! Daca vettel reusea asa start nimeni nu vorbea de faptul ca a atins alta masin,ci doar de ce start a reusit.
    7 7
  • Corect Liviu
    3 2
  • Anonim
    @Liviu: Si ce masina atins Vettel? Nu de alta dar Verstappen l-a atins, sau poate tu te-ai uitat la o alta cursa? Sunt numeroase reluari in care se vede ca Verstappen nu a franat cand a trebuit si in loc sa iasa un pic pe iarba, a preferat sa strice cursa unui alt pilot, in cazul asta Vettel. Putea sa fie oricine altcineva si tot era o greseala. Si plus in urma acelui incident i-a stricat si cateva bucati aerodinamice lui Vettel, dar si-a stricat si propria masina, care cateva tururi mai tarziu... l-a trimis acasa la plimbare.
    5 1
  • nu contest ca la atins pe vettel ,spun doar ca a fost accident de cursa.
    4 6
  • Anonim
    @liviu: Evident ca a fost accident de cursa, doar l-a lovit pe Vettel, daca il lovea pe Bottas sau Hamilton, era razboi mondial pe aici. Problema nu este pe cine a lovit, ci faptul ca a lovit pe cineva in primul tur. A abandonat si nu s-a mai obosit nimeni sa-i dea o penalizare, ceea ce cred ca este corect. Vettel a fost norocos, pentru ca nu a fost scos din cursa de Verstappen.
    5 2
  • @Anonim:Daca il lovea pe Hamilton era acuzat Verstappen ca lucreaza pentru ferrari!
    3 2
  • Mclaren_Mircea,nu inteleg ce vrei sa zici,totodata poate nici tu nu sti!
    2 4
  • melcule
    3 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru