Verstappen nu a dormit trei nopţi după ce a semnat cu Red Bull: "Am vrut să petrec cât mai mult timp cu echipa"

de Daniel Popescu
Marti, 10.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen a dezvăluit că nu a dormit timp de trei nopţi după ce a fost confirmat la Red Bull pentru restul sezonului, întrucât a dorit să muncească cât mai mult alături de noua sa echipă.

Red Bull a decis să-l retrogradeze pe Daniil Kvyat la Toro Rosso ca urmare a accidentului provocat în Marele Premiu al Rusiei, în urma căruia echipa austriaca a fost privată de puncte, iar în locul său a fost adus Max Verstappen.

Olandezul este entuziasmat de oportunitatea pe care a primit-o şi a dezvăluit că nu a mai dormit trei nopţi după semnarea contractului. Totuşi, Verstappen nu a folosit nopţile pentru a sărbători sosirea la Red Bull, ci pentru a a se acomoda cât mai repede la noua sa echipă.

"Sincer să fiu, cred că nu am dormit trei nopţi. Am fost foarte motivat să mă duc direct la echipă, pentru că ştiu că este o echipă de top unde am şansa să termin pe podium. Când am ajuns acolo nu m-am putut opri. Am muncit mult în simulator şi am petrecut cât mai mult timp posibil cu echipa", a explicat el.

Urmareste Automarket
Verstappen susţine că nu simte o presiune suplimentară în combinezonul Red Bull, însă admite că trebuie să fie rapid pentru a rămâne pe termen lung la noua sa echipă.

"Atât timp cât apeşi acceleraţia nu ai pentru ce să te temi.

Asta trebuie să fac. dacă nu, mă aştept să fiu dat afară. Aşa că trebuie să mă asigur că voi fi rapid. Presiunea nu se schimba, întotdeauna încerci să dai tot ce ai mai bun. Asta nu se schimba indiferent dacă eşti într-un monopost mai mult sau mai puţin competitiv", a adăugat el.

De asemenea, Verstappen a dezvăluit că semnase deja un contract cu Red Bull pentru sezonul 2017, deşi acest lucru nu fusese confirmat de echipă. "Până la urmă, da", a recunoscut el.

Via Motorsport

Comentarii (12)

  • DEX al limbii Române:
    "Până"- a semna;
    "la"- cu;
    "urmă"- RedBull;
    "da"- 2017.
    2 3
  • Din fan infocat am ajuns sa nu ma mai intereseze F1.
    6 11
  • n-a mdormit... i se trage de la red bull. a baut prea mult :p
    6 1
  • Ce simpatic e pustiul, sincer daca eram in locul lui, nici eu nu as mai fi dormit, sper sa se descurce bine. Good luck Max!
    17 0
  • Off - Topic.Sunt zvonuri ca arivabene ar putea fi inlocuit cu James Allison
    2 3
  • Nu e rea ideea, insa eu i-as pastra pe amandoi. Maurizio Arrivabene este un bun team sef iar James Allison un foarte bun inginer!
    8 0
  • Ctlnmihai
    @ZZZ: Am vazut doar un singur articol, nu mi-as face prea mari griji (sau sperante).
    3 0
  • rog pe prpstanul care a semnat cu fostul meu id sa se abtina in viitor sa mai faca chestii dintre astea.. Multumesc anticipat..
    2 2
  • * prostanul
    1 2
  • Ctlnmihai
    @ZZZ: Care vechiul tau id tata? Ce esti singurul pe care il cheama Catalin (Cristan) Mihai din Romania? Eu postez de trei ani cu id-ul asta, care-i problema? Inteleg ca esti prost crescut, dar fara jigniri, te rog.
    3 1
  • GrosJan
    a muncit mult ... in simulator. Probabil a testat diverse chestii pentru masina, nu pentru a se acomoda cu noua masina. Pentru ca vechea masina e mult mai aproape de noua masina decat simulatorul fie el si rbr
    0 2
  • Ctlnmihai
    Ca sa revin, pana vine "taranul" ala de ZZZ cu alte "z"igniri, eu sunt curios cum se va descurca Vestappen la Red Bull, pentru ca nu era asa de rau sa mai stea 1-2 ani la Toro Rosso si sa invete.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru