Veşti bune despre desfăşurarea cursei din Singapore: nivelul poluării a revenit la normal

de Daniel Popescu
Vineri, 18.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Indicele de poluare a aerului din Singapore a scăzut până la riscuri moderate pentru sănătate, astfel că şansele ca Marele Premiu să se desfăşoare conform programului au crescut simţitor.

Esential 101 este nivelul indexului de la care aerul este considerat nesanatos
Marele Premiu al statului Singapore a fost în pericol din cauza unui fum dens care a crescut semnificativ nivelul de poluare ca urmare a unor incendii controlate de pădure din Indonezia.

În prima parte a săptămânii, nivelul de poluare a ajuns la valori cuprinse între 126-151, în condiţiile în care orice valoare peste 100 este considerată periculoasă pentru sănătate.

Cu toate acestea, vântul şi ploaia care au căzut asupra oraşului-stat au îmbunătăţit semnficativ situaţia, astfel că indicele de poluare a scăzut vineri sub 100, iar riscul pentru sănătate a devenit doar unul moderat.

În acest context, este foarte probabil ca Marele Premiu al statului Singapore să se desfăşoare conform programului obişnuit, mai ales că noi ploi slabe sunt prognozate pentru ziua de sâmbătă.

Via GrandPrix247

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru