Vettel: "Avem şanse bune la titlul mondial"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.04.2012
Sebastian Vettel rămâne încrezător că Red Bull Racing poate câştiga titlul mondial în 2012, în ciuda unui debut modest de sezon.

Sebastian Vettel ocupă doar locul şase în clasamentul general cu 18 puncte, întrucât cursa din Malaysia a fost ruinată în urma unui acroşaj cu Narain Karthikeyan.

Astfel, germanul are deja de recuperat un deficit de 17 puncte fata de liderul Fernando Alonso, însă este în continuare încrezător că Red Bull Racing îi pune la dispoziţie un monopost competitiv cu care îşi poate apăra titlul mondial.

"Cu siguranţă aş fi preferat un start mai bun, dar este un sezon lung. Avem un monopost bun şi încă am o şansă bună, iar obiectivul rămâne să luptăm pentru titlu. Cu numai câteva ore în urmă am fost în simulator şi m-am pregătit pentru China şi Bahrain. Sper să avem câteva îmbunătăţiri, dar trebuie să demonstrăm asta pe circuite", a declarat dublul campion mondial.

Pe de altă parte, Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull, a admis că Red Bull are unele dificultăţi în privinţa utilizării noilor pneuri Pirelli, care au o compoziţie mai moale comparativ cu sezonul precedent.

"Nu ne ajută prea mult dacă suntem cei mai rapizi doar în anumite condiţii în loc să fim constanţi.

Sincer să fiu, în acest moment este aproape ca şi cum monopostul decide când este cel mai rapid şi când nu", a precizat austriacul pentru Servus TV, un post de televiziune dedinut de concernul Red Bull.

Via | ESPNF1

Taguri: Red Bull, Vettel

Comentarii (3)

  • in sfarsit un concurent pentru Alonso pentru titlul de campion al declaratiilor.
    18 11
  • Fail
    Vettel va ramine frustrat!Nu poti jigni un adversar ca esti incapabil tu! Nu este nici primul nici ultimul cu asemenea incident,dar nu poti sa jignesti cum a facut Vettel!Campion de 2 bani!Imi doresc sa nu cistige nici o cursa anul asta sa se poata trezi la realitate!
    21 10
  • champ-ham-ham
    De departe castigator la declaratii stupide e Ham care anul trecut pe vremea asta isi batea burta si afirma ca e singurul care il poate invinge pe Vettel.Cat de prost poti sa fii ca sa spui asta?Vettel si Alonso au declaratii dar si presteaza.
    12 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru