Vettel: "Avem un plan magistral pentru a reveni în top"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.03.2012
Sebastian Vettel a lansat un avertisment la adresa rivalilor şi susţine că Red Bull Racing are un "plan magistral" pentru a reveni în lupta pentru pole position-uri şi victorii.

Red Bull Racing a fost departe de performanţele de anul trecut din calificări după ce Mark Webber şi Sebastian vettel au ocupat doar a treia linie a grilei de start în etapa inaugurală a sezonului de la Melbourne.

Chiar dacă Vettel a ocupat ulterior a doua treaptă a podiumului, iar Webber a terminat pe patru, monopostul Red Bull Racing nu pare capabil să ţină încă pasul cu rivalii de la McLaren, care au dominat calificările şi cursa. Cu toate acestea, Vettel îşi avertizează rivalii că Red Bull Racing are deja un plan prin care să revină în lupta pentru primele locuri.

"Monopostul are un potenţial uriaş şi asta ne oferă un sentiment de încredere. Acest weekend a demonstrat că nu suntem acolo unde vrem să fim, dar avem un plan magistral. Nu există nici măcar un singur lucru pe care să-l poţi activa sau dezactiva. Acest weekend ne-a făcut să înţelegem mult mai bine monopostul, ne-a făcut un pic mai inteligenţi, şi sper să profităm de asta. Părăsim Melbourne extrem de motivaţi pentru că nu ne place gustul înfrângerii în faţa celor de la McLaren", a declarat germanul pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Între timp, cei de la McLaren sunt pe deplin conştienţi că Red Bull Racing va ridica miza jocului, iar Jenson Button aşteaptă o reacţie puternică din partea campioanei mondiale cu ocazia cursei de la Sepang de la sfârşitul acestei săptămâni.

"Red Bull sunt puternici.

Probabil că nu sunt atât de puternici în calificări pe cât ne aşteptam, dar în cursă sunt rapizi. Într-un fel se repetă situaţia noastră de anul trecut, când nu am fost prea puternici în califcari, ci doar în curse. Trebuie să-i urmărim cu atenţie în Malaezia, pentru că vor fi puternici acolo. Dar şi noi vom fi acolo pentru a încerca să le oprim ambiţiile", a mai precizat el.

Via | ESPNF1

Comentarii (11)

  • bla bla
    Caracteristicile actualei masini mp4-27 sunt tocmai virajele de mare viteza. Inca din prima zi Hamilton si Button au spus ca punctul forte sunt virajele de mare viteza spre deosebire de mp4-27 ale carei puncte forte erau tractiunea si virajele de viteza medie/mica. Conform auto sport und motor: "McLaren will extend their winning streak into Malaysia.

    "The Barcelona test showed us that we are better than Red Bull in the fast corners. Their (Red Bull's) advantage is in traction," McLaren's Martin Whitmarsh is quoted by Germany's Auto Motor und Sport.
    16 17
  • Daca Button isi continua forma buna si Hamilton n-o sa mai faca greseli ca anu' trecut plus update-uri la zi McLaren poate aduce ambele titluri dupa 24 de ani de pauza.Let's wait and see!
    17 13
  • cosmin
    ce plan magistral buton o sasi treaca al doilea titlu mondial anul acesta nu are nici o sansa la titlu anul acesta poate nu prinde nici locul 2
    7 14
  • AndreiF1
    @Davidenko
    Cred ca ai gresit ceva pe aici:

    "Daca Button isi continua forma buna si Hamilton n-o sa mai faca greseli ca anu' trecut plus update-uri la zi McLaren poate aduce ambele titluri dupa 24 de ani de pauza.Let's wait and see!"

    Ultimul titlu la constructori al celor de la McLaren a fost in 1998, adica acum 14 ani si nu 24.
    16 3
  • Du-te si culca-te ca esti chiaun
    Un pierzan isi dau cu parerea.primul post. Mirciulica la brutarie.
    2 16
  • @AndreiF1
    greseala mea....
    9 4
  • AndreiF1
    @Sepang
    Baietii de la McLaren pleaca cu prima sansa la Sepang cu siguranta, daca vor si castiga asta o sa vedem in weekend. As miza tot pe Button, pare favoritul echipei, plus masina sigur a fost gandita pentru el. Si este interesant de urmarit cine va folosi pneurile mai dure pentru ca par mai utile decat cele soft.
    4 10
  • BackonYou
    Echipe
    Putin in pasa ce spune vettel, adevarata valoare a masinilor se vede pe circuitul Monaco.
    2 9
  • in top ten
    0 3
  • Iar v-ati blocat pe stirea asta?
    3 0
  • Bla, Bla, red-Bla
    Doar saptamana trecuta Newey declara ca Redbull a facut teste de iarna in regim de cursa si ca ei sunt mult mai rapizi. Se pare ca n-au fost!
    Acum vine Vetel cu planul "magistral" al noului cincinal (cei mai tineri nu stiu de CINCINALE - sa caute pe net).
    In ultimele sezoane Mclaren au pornit greu in primele curse dar au recuperat mult in etapele urmatoare, semn ca le merge mintea. Ma indoiesc ca anul acesta vor pierde teren.
    Astept revenirea Mercedes si Ferari in lupta!
    10 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru