Vettel: "Button si Barrichello sunt sub presiune"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 16.10.2009
Sebastian Vettel crede ca monopostul Red Bull se potriveste caracteristicilor circuitului de la Interlagos si sustine ca presiunea apasa pe umerii lui Jenson Button si Rubens Barrichello.

Lupta pentru titlul mondial continua sa nasca pasiuni in acest final de sezon, in ciuda faptului ca Jenson Button ramane principalul favorit. Desi este obligat sa obtina cel putin 18 puncte in ultimele doua curse, Sebastian Vettel crede ca in realitate presiunea apasa pe umerii rivalilor sai de la Brawn GP, Jenson Button si Rubens Barrichello.

"Singurul lucru pe care il pot face este sa castig, presiunea apasa pe umerii celor doi din fata mea. Nu trebuie sa fii un geniu sa stii ca trebuie sa castig cursele si ceilalti doi sa comita greseli. Sper ca la final sa nu simt lipsa celor trei puncte pierdute in Singapore (n.r - cauzate de un drive-through)", a declarat germanul citat de site-ul oficial al echipei Red Bull.

Replica lui Button nu a intarziat insa sa apara, iar pilotul echipei Brawn GP neaga presiunea la care este expus in aceste ultime doua curse. "Nu este adevarat ca presiunea apasa pe umerii nostri, este la fel pentru toata lumea. Cu totii luptam pentru titlu, este pentru prima oara pentru mine, pentru Vettel si poate si pentru Barrichello.

Este o situatie excelenta, dar eu sunt cel care conduce", a preicizat englezul.

Declaratiile sale par sa fie justificate de faptul ca Vettel nu mai are la dispozitie niciun motor nou pentru acest sezon, iar pe de alta parte trebuie sa castige in Brazilia, iar Button sa nu termine mai sus de locul 6 pentru a ramane in cursa pentru titlu.

Via | Red Bull

Comentarii (1)

  • Poza lui Seb...
    este interesanta :) A declarat ca nu se va barbieri pina nu se va intimpla una din doua: ori va fi campionul 2009, ori va pierde orice sansa ... Se pare ca se tine de cuvint :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru