Vettel dezvăluie discuţiile cu Webber după câştigarea titlului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 17.11.2010
Sebastian Vettel a dezvăluit că Mark Webber l-a felicitat pentru titlul mondial, australianul considerând că germanul merită din plin acest trofeu.

Sebastian Vettel şi Mark Webber au clarificat conflictele care au pus în pericol unitatea echipei Red Bull pe parcursul acestui sezon.

După un sezon plin de controverse în care Webber şi-a acuzat mai mult sau mai puţin direct echipa de favorizarea "emoţională" a lui Vettel, cei doi piloţi au avut ocazia să discute la scurt timp după terminarea sezonului. Pilotul german a dezvăluit că a fost felicitat de coechipierul său pentru performanta obţinută la numai 23 de ani.

"Când toate lucrurile s-au calmat puţin am avut şansa să vorbim unul cu celălalt. A venit să mă felicite după cursă şi mi-a arătat foarte mult respect, iar acesta a fost unul dintre cele mai importante lucruri care s-a întâmplat. Am vorbit despre câteva lucruri care ne-au stat puţin cale în acest an", a declarat el pentru postul britanic de televiziune BBC.

La rândul său, Webber afirmă că Vettel merită din plin să fie campion mondial în acest sezon, chiar dacă admite că este puţin dezamăgit că nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul.

"Mă simt puţin dezamăgit, dar asta este inevitabil în sport când depui multe eforturi şi nu obţii rezultate.

Ceea ce a făcut Vettel este foarte, foarte bine şi, la vârsta pe care o are, este impresionant. Merită pe deplin titlul în acest an, fără nicio îndoială. Este un talent al Formulei 1 pentru mult timp de acum încolo, atât timp cât va rămâne cu picioarele pe pământ şi sunt sigur că aşa va fi. Ar trebui să aibă o carieră grozavă", a precizat australianul.

Vettel şi Webber au fost implicaţi în cel puţin 3 conflicte publice în acest an: în Turcia, după ce Vettel l-a acroşat pe Webber în lupta pentru prima poziţie, în Marea Britanie, după ce Red Bull i-a luat aripa faţă de specificaţie nouă lui Webber şi i-a oferit-o lui Vettel, şi în Brazilia, după ce Webber a acuzat Red Bull că îl favorizează "emoţional" pe Vettel.

Via | BBC Sport

Comentarii (5)

  • echipa
    Este o pereche de piloti foarte competitiva si pot avea rezultate frumoase si in 2011.
    11 2
  • Webber
    Bietul de el, l-au umilit rau
    5 6
  • "one big happy family"
    Webber a fost fair in declaratia aceasta,dar eu cred ca el gandeste altceva cu adevarat si cred ca vom mai avea parte de conflicte intre cei doi pe pista si in afara ei in viitor.Si la sfarsit va castiga Vettel.
    7 2
  • vettel
    A ajuns el vettel campion mondial dar vai de titlul lui. Halal asa campion mondial nu degeaba spune Webber ca echipa la favorizat practic ia castigat titlul
    1 8
  • Florin
    Vettel
    Dupa cum am mai spus pe la inceput si multi comentau aiurea... Cine e Webber???
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru