Vettel, dispus să-l ajute pe Webber să câştige o cursă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 20.10.2011
"Da, cu siguranţă!" Acesta a fost răspunsul lui Sebastian Vettel când a fost întrebat dacă este dispus să renunţe la prima poziţie în cursă pentru a-l ajuta pe Mark Webber să câştige.

Sebastian Vettel şi Red Bull Racing şi-au îndeplinit obiectivele pentru sezonul curent prin cucerirea celor două titluri mondiale, însă toată atenţia se concentrează acum spre Mark Webber.

Potrivit declaraţiilor şefului Christian Horner, obiectivul Red Bull pentru ultimele trei curse este ca Webber să obţină cel puţin o victorie şi să încheie sezonul pe locul doi în clasamentul general.

"Webber a avut un an foarte bun şi vrem să-l propulsăm pe locul doi în clasamentul piloţilor. Acesta este singurul obiectiv care ne-a mai rămas pentru restul anului, să-i aducem o victorie şi să termine sezonul cu stil", a declarat britanicul.

Australianul va fi ajutat în misiunea să inclusiv de coechipierul său Sebastian Vettel, cel cu care s-a luptat pentru titlu anul trecut şi cu care a avut câteva divergenţe. Întrebat dacă este dispus să renunţe la primul loc în cursa pentru a-i oferi o victorie lui Webber, campionul mondial a replicat: "Da, cu siguranţă.

Cu trei curse până la final, sperăm să obţinem cele mai bune rezultate posibile pentru noi, dar şi pentru echipă".

În prezent, Webber ocupă locul patru în clasament cu 209 puncte şi trebuie să recupereze trei puncte fata de Fernando Alonso şi 13 faţă de Jenson Button.

Via | GMM

Comentarii (9)

  • Webber
    Vettel l-a umilit dar Horner a spus deschis ca la favorizat pe Vettel :)
    11 4
  • rusinica
    sa nu fii in stare sa castigi o cursa cand ai un material de cursa net superior rivalilor? eu in locul lui vettel as spune pas. sa se descurce. ce pe vettel l-a ajutat webber sa castige campionatul?
    8 7
  • Eu pot spune rusine..fata de Vettel.A cam venit timpul sa il mai ajute si pe saracul Webber...ca el l-a tot ajutat anul asta...atatea defectiuni,ordine de echipa..Webber detine experienta,ar fi mult mai bun decat Vettel si cu aceeasi masina,insa se pare ca nu au chiar un monopost similar..
    9 8
  • BackonYou
    Vettel
    Bataie de joc , sper ca Webber sa plece la o echipa buna si sa-i faca zile fripte lui Vettel .
    7 7
  • Webber n-are nevoie de ajutorul lui Vettel pentru a castiga o cursa in 2011..ci mai degraba de masina lui.
    11 9
  • Desigur, Webber, cel mai bun pilot din istoria F1, dar el de altfel e furat de echipa ca si astia de la RBR or fi romani si isi fura singuri caciula. Daca e dezavantajat si Webber o stie atunci el e de vina ca se pune intr-o asemenea situatie ingrata, ba mai mult, isi si prelungeste contractul. Nu o sa vars niciodata vreo lacrima pentru astfel de piloti gen Barichello, Massa si alti eterni "numarul 2". Echipa nu te lasa sa mergi la potentialul tau maxim? Schimba echipa sau bateti coechipierul.
    12 4
  • webber
    oare ce salariu o avea webber la red bull pt anul viitor de accepta asa umilinta?
    4 3
  • ca doar nu-l doare gura pe vettel sa zica
    2 1
  • Vettel e nr 1
    Vettel e nr 1
    Mms esti gramada de prost, doua sau trei sutimi se castiga de masina sau de stilul de pilotaj?E bun e tanar si Germania e de traditie PUNCT. Vettel va ajunge la cel putin 5 titluri sper....Vettel nr1!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru