Vettel: "Greu de spus dacă vom lupta pentru pole position"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.03.2012
Sebastian Vettel este circumspect în privinţa şanselor de a lupta pentru pole position în Malaysia, întrucât este nemulţumit de stabilitatea monopostului Red Bull Racing.

Red Bull Racing nu a reuşit încă să remedieze micile probleme pe care le are cu monopostul RB8 în acest debut de sezon.

Campionul mondial Sebastian Vettel a terminat antrenamentele pe locurile doi şi nouă şi nu este foarte optimist înaintea calificărilor de sâmbătă, afirmând că este dificil de anticipat dacă va putea lupta pentru pole position.

"Cred că este dificil de spus. McLaren a părut foarte puternică (n.r - Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de vineri), fără niciun dubiu, şi dimineaţă, şi după-amiază. Nu am văzut stinturile lungi, dar cred că suntem din nou apropiaţi ca timpi, aşa că vom vedea ce putem face. Ce vom face în continuare? O bună analiză a ceea ce am făcut vineri pentru a putea îmbunaţi monopostul pentru sâmbătă", a declarat germanul.

Vettel nu a ezitat să intre în amănunte cu privire la caracteristicile monopostului RB8 pe circuitul de la Sepang şi spune că acesta nu este foarte stabil, având un comportament imprevizibil.

"Mai avem multe de făcut, nu sunt încă fericit, dar nu este ca şi cum ne-am fi aşteptat ca toate problemele noastră să dispară în cele trei ore de antrenamente.

Se pare că aici este dificil pentru toată lumea, pneurile cedează destul de rapid, aşa că toată lumea începe să alunece destul de repede. Dar cred că în general noi alunecăm destul de mult şi mi-ar plăcea ca monopostul să fie mai predictibil şi stabil de la început", a mai precizat el.

Via | Adam Cooper

Comentarii (1)

  • Red Bull in pole
    Cu siguranta NU :)))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru